שחטאר דונייצק ומנור סולומון לא הצליחו הערב (שלישי) לשחזר מול אינטר את היכולת והתוצאה מהניצחון על ריאל מדריד בשבוע שעבר, אבל לפחות הצליחו לתקן את הרושם מהמפגש הקודם מול הנראזורי. חודשיים וחצי אחרי שהובסו על ידי הקבוצה של אנטוניו קונטה 5:0 בחצי גמר הליגה האירופית בגרמניה, שחטאר שמרה על שער נקי וחילצה 0:0 במשחק שנערך בקייב.
סולומון שוב פתח על קו שמאל והשלים 90 דקות, אך מול אשרף חכימי התקשה לתרום התקפית כמו כל חבריו לקבוצה. אינטר הייתה טובה יותר ומסוכנת יותר, ובמחצית הראשונה ראתה נסיונות של בארלה ולוקאקו נעצרים במשקוף. גם במחצית השנייה המצב הטוב ביותר היה של האיטלקים, אך לאוטרו מרטינס החמיץ מקרוב וקבע שהמשחק יסתיים ללא שערים.
בבית א', לוקומוטיב מוסקבה העמידה את באיירן מינכן במבחן כמותו לא חוותה הרבה מאדד זמן, אבל בסופו של דבר העוצמה של אלופת אירופה הספיקה לניצחון 13 ברציפות בליגת האלופות.
זה נראה היה כמו עוד טיול בווארי קליל כשלאון גורצקה סיים התקפה משורטטת עם ה-0:1 אחרי רבע שעה, אבל הרוסים לא נשברו ואף חזרו למשחק בדקה ה-70 כשאנטון מירנצ'וק גלגל פנימה כדור רוחב שקיבל מזה לואיס. השיוויון הרוסי החזיק מעמד רק תשע דקות, אז יוזוע קימיש כבש שער נהדר בבעיטת יעף מחוץ לרחבה וקבע את תוצאת המשחק – 1:2 לבאיירן.

.jpg)
שחטאר דונייצק: אנטולי טרובין, דודו, דאויט חוצ’ולבה, ולרי בונדאר, ויקטור קורניינקו, מרקוס אנטוניו, מארלוס, מאייקון, מנור סולומון, טטה, דנטיניו.
אינטר: סמיר הנדובניץ’, דנילו ד’אמברוסיו, אלסנדרו באסטוני, סטפן דה פריי, אשרף חכימי, ניקולו בארלה, מרסלו ברוזוביץ’, ארתורו וידאל, אשלי יאנג, לאוטרו מרטינס, רומלו לוקאקו.
מהלך המשחק
14': חילוף מוקדם אצל המארחת: דנטיניו הפצוע לא היה יכול להמשיך, במקומו נכנס טייסון החלוץ
16': הזדמנות נהדרת לאינטר: רומלו לוקאקו קיבל כדור עומק ובעל מסגרת, טורבין הדף היישר לניקולו בארלה, ששלח בעיטה שפגשה את המשקוף
22': עוד כמעט לאינטר: לוקאקו עלה ונגח, הכדור חלף ליד הקורה של טורבין
42': לוקאקו סובב בעיטה חופשית היישר למשקוף. חוסר מזל לאיטלקים
54': החמצה ענקית של אינטר: לוקאקו השאיר כדור לברוזוביץ` שבעט. טורבין הדף ולאוטרו מרטינס בלי שוער בשער – שלח את הכדור החוצה
77': כמעט פנדל לאינטר: בונדאר הפיל ברחבה את לוקאקו, אבל השופט החליט להתעלם ולא שרק