דסט: "הגעתי לברצלונה כדי להתמודד מול הטובים ביותר"

המגן שהגיע הקיץ לקאמפ נואו והפך בשבת לאמריקני הראשון שמשחק בקלאסיקו מסתכל קדימה: "אני עוד צריך להשתפר" 

צילום: Gettyimages // דסט במדי בארסה. לא היה לו זמן לנח

סרג'ינו דסט היה כל כך נחוץ לחוליית ההגנה של ברצלונה שמאז שהוא הגיע לפני חודש את כל תקופת ההתאקלמות שלו הוא עבר כשהוא נמצא על כר הדשא עם החברים החדשים שלו.

המגן שהגיע מאייאקס הקיץ ויחגוג 20 בשבוע הבא ערך את הופעת הבכורה שלו בבארסה כמחליף מול סביליה כבר שלושה ימים לאחר שחתם ובשבוע שעבר פתח נגד חטאפה, פרנצווארוש וריאל מדריד בקלאסיקו בשבת. אגב, הוא היה האמריקני הראשון ששיחק בקלאסיקו אי פעם.

כעת, לבארסה אין זמן להתעכב על המשחק מול היריבה המושבעת כי כבר מחר (רביעי, 22:00, ספורט 5) היא פוגשת במחזור ה-2 של הצ'מפיונס את יובנטוס לעוד משחק גדול. "זו הסיבה שחתמתי בברצלונה, אתה רוצה לשחק כל משחק מול היריבים הטובים ביותר ולראות איפה אתה נמצא עם ההתפתחות שלך. אני חושב שיש מספיק מקום בשבילי להשתפר אבל אני בדרך הנכונה ואני אוהב את המשחקים האלה", אמר דסט בראיון מיוחד ל-ESPN.

מול ראמוס בקלאסיקו בשבת. "הלחץ עושה את הספורט" // צילום: רויטרס 

דסט התייחס לקלאסיקו ולכך שלא היה קהל בקאמפ נואו: "זה ממש מוזר. אתה מרגיש שמדובר במשהו מיוחד אבל אתה לא באמת מרגיש את הלחץ ואני חושב שהלחץ הוא משהו שדוחף שחקנים בכדורגל, שעושה את הספורט, את האוהדים, את כל מה שמסביב".

על ההתאקלמות בקבוצה: "אני צריך למצוא את מקומי ולשחק. בהתחלה אני רוצה לשחק פשוט, לקבל את מקומי, לעבוד על הכימיה שלי בקבוצה ואז לאט לאט לצמוח יותר ולעזור לקבוצה כמה שאפשר. קומאן נתן לי ביטחון ועכשיו זה תלוי בי. אני צריך לעשות משחקים טובים. אני פשוט מנסה לשחק את המשחק שלי. אני מגן, אז כרגע אני מנסה להגן הרבה. אם אפשר אני הולך קדימה. באייאקס לפעמים הלכתי יותר מדי קדימה ושכחתי את ההגנה שלי. אני אשפר את זה בבארסה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר