"המטרה שלנו היא לעבור שלב"

דן גלזר שחזר לשחק לאחר היעדרות ארוכה ועזר למכבי ת"א לנצח את קרבאח, לא הסתיר את השאיפות של הצהובים באירופה • כובש השער יונתן כהן: "אני שמח לחזור אחרי שהייתי עם קורונה. אני שמח לחזור ולכבוש ולנצח. אין ספק שזו מחלה לא קלה"

צילום: עמי שומן // שחקני מכבי חוגגים, הערב בבלומפילד ,
צילום: עמי שומן // שחקני מכבי חוגגים, הערב בבלומפילד

מכבי ת"א פתחה הערב (חמישי) ברגל ימין את הדרך שלה בשלב הבתים של הליגה האירופית לאחר שגברה 0:1 על קרבאח באצטדיון בלומפילד. יונתן כהן כבש את שער הניצחון בדקה ה-10 ונתן לצהובים שלוש נקודות יקרות.

עוזר מאמן מכבי תל אביב מאקיס אנגליאס, שעמד על הקווים בשל הרחקתו של גאורגיוס דוניס, אמר לאחר המשחק: "ידענו לפני המשחק שקרבאח קבוצה רצינית מאוד ואנחנו צריכים לשחק בצורה רצינית וטוב מבחינה טקטית ואם יש לנו הזדמנות, אנחנו חייבים לכבוש. אולי לא שיחקנו את המשחק הכי טוב, אבל התוצאה היא מצוינת. היה לנו קשה להתאמן בשבועות האחרונים, אבל עשינו הרבה עבודה לפני כן אז השחקנים התאימו את עצמם בצורה קלה יחסית".

כובש השער יונתן כהן: "אני שמח לחזור אחרי שהייתי עם קורונה. אני שמח לחזור ולכבוש ולנצח. אין ספק שזו מחלה לא קלה, ראיתי את המשחק מול זלצבורג מהבית והיה קשה. ההכנה למשחק הייתה לא אידיאלית. אני שמח שניצחנו. אני משחק במכבי תל אביב כדי לכבוש ואני שמח שכבשתי מבישול מצוין של דור פרץ. יש לנו שבועיים קשים מאוד ואנחנו מגיעים לכל משחק כדי לנצח. אנחנו התאמנו בזמן ששאר הקבוצות היו בבית ולא חשבתי שזה נכון".

מאקיס אנגליאס, הערב על הקווים בבלומפילד // צילום: עמי שומן

 קשר מכבי תל אביב דן גלזר הוסיף: "עבר הרבה זמן מאז ששיחקתי. אני שמח שחזרתי להתאמן ולשחק ושמח שניצחנו, עכשיו מה שחשוב זו ההמשכיות. גם אני וגם הקבוצה התנהגנו בסדר במצב הזה. מאז שאחי ידע שיש אצלו בקבוצה הידבקויות הוא הכניס את עצמו בבידוד, לא נפגשתי איתו במשך חמישה או שישה ימים כשידעתי שהוא חיובי. עשינו הכול כדי להימנע מזה. לפני המשחק הייתי שלילי והרגשתי טוב".

עוד הוסיף הקשר: "התאכזבתי מאוד לא להיות חלק מהקבוצה בפלייאוף מוקדמות ליגת האלופות, אבל אני מאמין שהכול לטובה. הצגנו משחק טוב ומכאן נמשיך. היינו רעבים מאוד. מבחינה אישית היו לי אולי יום או יומיים של חולשה וחזרתי להתאמן בבית לבד. הקבוצה והמאמן שלי החזירו אותי לכושר מהר מאוד בקפסולה של הנדבקים וחזרנו בכל הכוח. מכבי תל אביב מועדון מספיק גדול כדי להמשיך לשלב הבא. ידענו מההתחלה שהמטרה שלנו היא להמשיך קדימה. אני שמח שפתחנו ברגל ימין ואני מקווה שנמשיך. יש לנו ביום ראשון את המשחק הכי חשוב שיש ואני מקווה שנעשה ניצחון אחרי ניצחון אחרי ניצחון".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר