כשמכבי תל אביב תשחק הערב (רביעי, 19:30) מול באיירן מינכן היא תפגוש פנים מוכרות, את האקס ג'יילן ריינולדס ששיחק בשורותיה כמה חודשים בעונה שעברה.
"באתי למכבי בידיעה שזו קבוצה שכבר מנצחת וידעתי שאני מגיע כתוספת", אמר ריינולדס בימים האחרונים, "למדתי הרבה ממה שעברתי שם, יש להם בסיס אוהדים מדהים, ממש בלתי ייאמן, וזה עזר לי לעבור את ההתאקלמות בצורה יותר טובה".
הפספוס בשל הפסקת עונת היורוליג: "השמיים היו הגבול בשבילנו, אני חושב שהיינו זוכים ביורוליג. אבל זו הייתה סיטואציה קשה, היו לנו שחקנים טובים אותי, היה לנו חתיכת סגל כך שאני חושב שהיינו מגיעים מאוד רחוק".
ההבדלים בין מכבי ת"א לבאיירן מינכן: "נתחיל מזה שמדובר בשתי קבוצות טובות שיש להן שחקנים מוכשרים. באופן אישי אני חושב שמה שצריך זה רעב. אני בטוח ששתי הקבוצות רעבות, ואנחנו מאוד רעבים לגבי העתיד, וזה מה שמניע את הקבוצה, כולם נמצאים באותו הדף. אצלנו כולם חולקים את הכדור וכולם משחקים חזק וזה לא משנה לנו אם מישהו יקלע 30 נקודות או 40 נקודות או כמה שזה לא יהיה. לדוגמא אם לא יהיה לי משחק התקפי טוב אני אעשה את הכי טוב שאני יכול כדי לקחת כל ריבאונד, וזה רק מראה שכולם באותה הסירה".
העובדה שלא יהיה קהל: "אני לא רוצה לומר שזה יתרון. זו העבודה שלנו ואנחנו צריכים לתפקד, בין אם יש אוהדים או שאין, בין שיש לחץ ובין שאין, אבל בסופו של דבר צריך לשחק, זה מה שמשלמים לנו לעשות, כך שאני חושב שזה מצער שאין אוהדים אבל זה לא יתרון כי שתי הקבוצות יגיעו להתחרות".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו