בלם הפועל ב"ש לואי טאהא שוהה עדיין בבית המלון בגלזגו אחרי שנמצא חיובי לקורונה, וההערכה היא כי לקראת סוף השבוע הוא יקבל אישור לשוב לישראל. טאהא אינו סובל מתסמינים של הנגיף ולאור העובדה כי אובחן לפני חמישה ימים, משרד הבריאות הסקוטי צפוי לשחררו בתום עשרה ימי בידוד, זאת במידה ולא יפתח תסמינים בימים הקרובים.
בהפועל ב"ש עוקבים אחר הנעשה עם טאהא ונמצאים עימו בקשר. לגבי שאר הנדבקים בקורונה, בב"ש ישנה אופטימיות, שכן כולם חשים בטוב, החל מהמאמן יוסי אבוקסיס ועד אחרון השחקנים שנדבקו בנגיף. גם המנכ"ל אסי רחמים, אליניב ברדה ומאור מליקסון, שהיו האחרונים להדבק, חשים בטוב ובמועדון מקווים שכך יישאר.
היום (שני) תשוב הקבוצה לאימונים כאשר על פי הערכת הצוות הרפואי, כל מי שלא אובחן עד כה כחיובי לקורונה, לא נדבק בנגיף. יחד עם זאת, במועדון ייבדקו שוב בימים הקרובים. בקבוצה מקווים כי חלק מהשחקנים שנדבקו ואינם סובלים מתסמינים, יוכלו לשוב לאימונים כבר לקראת סוף השבוע. כזכור, ביום חמישי הבא ממתין לקבוצה משחק ראשון בשלב הבתים של הליגה האירופית מול סלביה פראג הצ'כית.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו