בב"ש מאושרים מה-0:3 על מאת'רוול: "תעודת כבוד לכדורגל הישראלי"

בבירת הנגב חגגו אחרי התבוסה שהנחילו לקבוצה הסקוטית, שתכניס לקופת המועדון 300 אלף יורו • רצון להאריך את חוזהו של ז'וסוואה: "הוא מחובר מאוד לאנשים ולשחקנים"

צילום: אלן שיבר // ז'וסוואה. "מחובר לאנשי המועדון ולשחקנים"

הפועל ב"ש הביסה אמש (חמישי) את מאת'רוול הסקוטית 0:3 ובמועדון הבהירו: "לנצח קבוצה סקוטית בתוצאה כזאת זו תעודת כבוד למועדון ולכדורגל הישראלי".

הניצחון הזה שווה עבור מחזיקת הגביע עוד 300 אלף יורו שבימים אלה, בהם המועדון מתנהל בעיקר מההכנסות, הכסף יסייע לחיזוק ושמירה על שחקנים קיימים. בב"ש יודעים שעלייה לשלב הבתים שווה 5 מיליון יורו לפחות והבהירו: "הכסף הזה יכול לתת ביטחון כלכלי לפחות לעוד שנתיים קדימה".

בבירת הנגב מקווים להשתחרר בקרוב מחוזיהם של הקשר רמזי ספורי והחלוץ קייס גאנם. האחרון מחוזר על ידי הפועל חיפה וההערכה היא כי הוא יעזוב. גם דוד קלטינס, שמאוכזב ממעמדו תחת יוסי אבוקסיס, עשוי לעזוב. אמש, קלטינס לא נכלל בסגל למשחק מול מאת'רוול.

מעבר לכך, בב"ש רוצים להשאיר את הקשר הפורטוגלי ז'וסוואה מעבר לעונה הנוכחית, בה הוא מחזיק בחוזה. השחקן עצמו מאוד התחבר לקבוצה ואינו שולל הישארות. "החיבור מצוין, אין סיבה שהוא לא יימשך" סיפרו במועדון והוסיפו: "ז'ווסואה ויתר על הרבה כסף כדי להיות פה. הוא מחובר מאוד לאנשים ולשחקנים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ביום חמישי תארח ב"ש את ויקטוריה פלזן הצ'כית בשלב הפלייאוף של הליגה האירופית. מדובר ביריבה האיכותית ביותר שפגשו האדומים עד כה במפעל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר