הפרקליטות העבירה לבית המשפט ולבאי כוח הנאשמים בתיקי נתניהו את סדר העדים, שבכוונת צוות התביעה להעיד לגבי האישום הראשון, פרשה 4000. כמו כן נמסר מהפרקליטות מה המסמכים שבדעתה להציג לכל עד במהלך העדות. במקביל הוגשה הודעת עדכון בנושא זה לבית המשפט.
צילום: רויטרס
הפרקליטות מציינת בהודעתה שעשויים לחול שינויים בסדר העדים שנמסר. ראשית, בשל העובדה שמדובר בשלב מוקדם של ההליך, שבו טרם הוגשו תשובות הנאשמים לכתב האישום וטרם התבררה והתחדדה יריעת המחלוקת בין הצדדים. מטבע הדברים, תשובת הנאשמים לכתב האישום עשויה לייתר את עדותם של עדים מסוימים או להשליך על מיקומם בסדר פרשת התביעה. שנית, טרם תואמו מועדי ריענון ועדות לכלל העדים, ומועדים אלו עשויים להשתנות מטעמים שונים, כולל אילוצים של העדים עצמם, שחלקם שוהה בחו"ל.
עם זאת, קבוצת העדים הראשונה שצפויה להעיד כמפורט במכתבים שנמסרו לסניגורים, הינה: אילן ישועה, אבירם אלעד, מיכל קליין, עמית אשל, אבי ברגר, דרור שטרום, פליקס כהן, ניר חפץ, ניר שוורץ, יניב פלג, מוטי אלמליח, קים לוי, דב גילהר, בועז סטמבלר, שי חייק, רלי לשם, טליה גרסטלר, יריב עמיעד, פולינה גלובזמן ועדן בר טל. לסניגורים נמסרו גם קבוצות עדים נוספות שיעידו במשפט בהמשך, שסדר עדותם בתוך הקבוצה ייקבע בהמשך.
בנוסף לעדים שמפורטים בתוכנית העדת העדים שנשלחה לסניגורים, ישולבו עדויות חוקרים נוספים שיובאו לצורך הוכחת קבילותם של מוצגי תביעה (ככל שלא תהיינה הסכמות בנושאים אלה), ולצורך מתן עדות לגבי פעולות חקירה שבוצעו.