על החמצות משלמים: 1:1 בין קריית שמונה להפועל חיפה

לוסיו כבש בפנדל בדקה ה-20, אבל המארחת רשמה אינספור החמצות ובעטה בדלי • במחצית השנייה, האדומים הצליחו להשיג נקודה ראשונה עם שער שוויון מרגלי נס זמיר בדקה ה-63

צילום: מאור אלקסלסי // לוסיו וקריית שמונה חוגגים את שער היתרון. הסתפקו בנקודה

כל תסריטאי מתחיל יגיד לכם שאסור לדעת מה סוף הסרט כבר בתחילתו, זה פשוט הופך את העלילה ללא רלוונטית. קובי רפואה הוא לא תסריטאי אלא מאמן כדורגל, אבל גם הוא ידע איך ייגמר המשחק של הקבוצה שלו הערב (מוצ"שׂ' עירוני ק"ש, מול הפועל חיפה.

הקבוצה שלו הובילה 0:1 (לוסיו בפנדל), החמיצה בלי סוף והוא השתולל. עוד החמצה, עוד אחת, ורפואה ידע שזה לא ייגמר בניצחון. התסריט הכי גרוע למאמן, זה כאילו "מכתוב" לו ואין דרך לשנות את זה.

נס זמיר השווה את התוצאה עבור האורחים ושלח את שתי הקבוצות הביתה עם נקודה, כאשר עבור האורחים זו הראשונה העונה. מפה לשם, המגרש בק"ש הפך ליחיד בליגת העל שבו יש קהל. הם יושבים בגבעה ממול, אותם 30 שהיו מגיעים למשחקי הבית, כך שמהבחינה הזו, אפילו הקורונה לא פגעה בקבוצה הצפונית.

קריית שמונה חוגגת את היתרון של לוסיו, הערב  // צילום: מאור אלקסלסי 

קובי רפואה על הקווים // צילום: מאור אלקסלסי 

הקהל של עירוני קריית שמונה. למרות הקורונה, הגיע לתמוך // צילום: מאור אלקסלסי 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר