אוהדי הפועל ת"א צפויים להגיע ביום שישי לאימון במטרה למחות כנגד בעלי הקבוצה. לאחר שבועיים שבהם הגבירו את פעילותם כנגד האחים ניסנוב, אליהם הגיעו הביתה בשעות הלילה כדי לדרוש הסברים לגבי עתיד המועדון, הם צפויים להגביר את המחאה שלהם.
היום החליטו בהפועל ת"א להעביר מסר לאוהדים והוציאו הודעה רשמית בה נכתב: "אוהדים יקרים! ראשית, ברצוננו להבהיר כי כל הפגנה, כל עוד אינה אלימה וכזו שחוצה את הקווים האדומים, הינה לגיטימית. אנו לא דוגלים בסתימת פיות, כל דעה מקובלת ואנו קשובים לטענותיכם"
עוד נכתב בהודעה: "עם זאת, בהפגנה הקודמת שהתקיימה במתחם, אימון הקבוצה הופסק לפרק זמן של כ-20 דקות, נזרקו אמצעי פירוטכניקה למשטח הדשא - ובכך נפגעו הכנותיה. יש לנו משחק חשוב ביום ראשון - ועצירה נוספת של האימון או הפעלת לחץ על השחקנים כאקט מחאתי, תפגע שוב בהכנות של הקבוצה ואינה משרתת את האינטרסים של אף אחד מהצדדים, שכולם רוצים בטובת המועדון".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו