אומנם מנצ'סטר סיטי הפסידה את מאבק האליפות של העונה שחלפה בפרמיירליג, אבל לפחות הערב (שלישי) הסיטיזנס התנחמו בזכייה של קווין דה בראונה, שנבחר הערב (שלישי) לשחקן העונה בליגה האנגלית הבכירה.
תאמינו או לא, דה בראונה, שנבחר על ידי ארגון השחקנים באנגליה, הפך לשחקן הראשון בתולדות התכולים שזוכה בפרס היוקרתי.
1 - Kevin De Bruyne has become the first @ManCity player ever to win the PFA Players' Player of the Year award. Star. #PFAawards pic.twitter.com/ERVwhxeIaa
— OptaJoe (@OptaJoe) September 8, 2020
הקשר הבלגי הנהדר העמיד העונה מספרים נהדרים, שכללו: 23 בישולים ו-16 שערים ב-48 הופעות. "אני מודה שזה קצת מוזר שאני הראשון מהסיטי שנבחר", הודה השחקן הנבחר, "בכל מקרה, זה מאוד נחמד לייצג את המועדון שלי. אני שמח שהמאמן מעניק לי המון חופש לעשות את מה שאני יודע על הדשא".
ואי אפשר גם בלי תואר לליברפול, ששמחה לשמוע כי טרנט אלכסנדר ארנולד זכה בתואר השחקן הצעיר של העונה. לנבחרת של הפרמיירליג נבחרו: ניק פופ, אלכסנדר ארנולד, וירג’יל ואן דייק, קגלאר סויונצ’ו, אנדרו רוברטסון, ג’ורדן הנדרסון, דויד סילבה, קווין דה בריינה, פייר-אמריק אובמיאנג, סאדיו מאנה וג’יימי וארדי.
⚡️ “Kevin De Bruyne is the PFA Player of the Year”https://t.co/blouCKgXEz
— BBC Sport (@BBCSport) September 8, 2020
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו