עתידו המקצועי של ליאו מסי, ממשיך להטריד את מנוחתם של קברניטי ברצלונה. ביממה האחרונה פורסם כי אינטר ומנצ'סטר סיטי יעשו את כל המאמצים לצרף את הפרעוש לשורותיהם כבר בתקופה הקרובה, כשגם שמה של מנ'צסטר יונייטד צץ בשעות האחרונות כמועמדת בכירה לקלוט את הכוכב הבלתי מעורער של ברסה.
מי שכבר עשה שני מעברים חדים בקריירה שלו הוא כריסטיאנו רונאלדו, שגם עתידו ביובנטוס כלל לא ברור. הפנומן הפורטוגלי התייחס הערב (שלישי) לסוגיית מסי, והבהיר את משנתו: "למסי יש יחסים מיוחדים עם ברצלונה. לא נראה לי שהוא יפסיק לאהוב את המועדון. הוא תמיד יהיה שם עבורם. בעיני זה לא סביר שמסי אכן יעזוב את ברצלונה בנקודת הזמן הנוכחית. במיוחד כאשר המועדון נמצא בשפל של תוצאות.
ליאו מסי. בקרוב ההודעה הרשמית // צילום: אי-פי
"אם אני הייתי בין קובעי המדיניות בברצלונה לא הייתי מאפשר לשחקן הטוב ביותר שלי לעזוב אץ הקבוצה. במיוחד לאור משבר הקורונה באירופה, נראה לי שמסי יישאר בברצלונה. אני חושב שהמועדון שלהם חייב למצוא פתרונות אחרים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו