ספוטיפיי: זה השיר המושמע ביותר בארץ

חברת הסטרימינג חשפה אילו שירים הם המושמעים ביותר בחודשי הקיץ • בעשירייה הראשונה: "זוט עני" ו"חצי בשבילי" • והפתעה - מהו הפודקאסט המושמע ביותר?

צילום: פיני סילוק, Getty Images, גדעון מרקוביץ', תום סיימון // הכי מושמעים. נועה קירל, הארי סטיילס, איתי לוי, אלה לי להב

"מיליון דולר" של נועה קירל הוא השיר המושמע ביותר בספוטיפיי בישראל בחודשי הקיץ, כך על פי נתונים שחשפה היום (שלישי) חברת הסטרימינג הפופולרית. הסינגל של קירל הושמע באמצעות הפלטפורמה 1.3 מיליון פעמים מאז יצא לפני מספר חודשים.

למקום השני עם 1.14 מיליון השמעות הגיע "זוט עני", להיטה השנוי במחלוקת משהו של יוצאת התוכנית "הכוכב הבא" אלה לי להב.

מיליון דולר - נועה קירל

 למקום השלישי הגיע שירו של דה וויקנד "Blinding Lights". עוד בעשירייה הראשונה ניתן למנות את השיר "אלן" של דניס לויד (4), "אל תשבור לי את הלב" של עדן חסון (5), "חצי בשבילי" של איתי לוי (9) ובמקום העשירי "watermelon sugar" של הארי סטיילס.

הנתונים נחשפו במסגרת פרויקט "Songs of Summer" השנתי, בו מציגה החברה את נתוני השמעותיה בקטגוריות שונות בכל רחבי העולם. בין היתר הציגה את השיר "רוקסטאר" של דהבייבי כמושמע ביותר על ידי משתמשי ספוטיפיי ברחבי העולם עם 383 מיליון השמעות. 

• האזינו: הלהיט החדש של נועה קירל

• יותר נזק מתועלת: הטעות של נועה קירל

• אלה לי: "רוצה שיתחילו איתי במציאות"

לצד כך הציגה החברה את רשימת הפודקאסטים המושמעים ביותר שלה. במקום הראשון נמצא ההסכת של מישל אובמה, רעיית נשיא ארצות הברית לשעבר.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר