פלייאוף האן.בי.אי מתקרב, כשטורניר סיום העונה הרחב מתקדם ללא תקלות מיוחדות. עם זאת, החשש מפלישת נגיף הקורונה לבועה, למתחם הסגור בדיסניוורלד, לא מניח להנהלת הליגה, שלא מעגלת פינות עבור אף שחקן ואף קבוצה
אורלנדו מג'יק, שכבר הבטיחה את מקומה בפלייאוף המזרח (מקום שמיני), דיווחה כי שחקנה טרנס רוס, נאלץ לצאת מהבועה השמורה לטובת טיפולים רפואיים, וביקשה להבהיר שאין כל קשר לנגיף ושמדובר בטיפולים פיזיותרפיים.
ההחלטה לאפשר לרוס לצאת לטיפולים הגיעה אחרי המשחק מול בוסטון סלטיקס, ורוס צפוי להחמיץ לפחות את המשחק הבא מול ברוקלין נטס, כיוון שגם אם אין מדובר בהידבקות בנגיף, תקנון הבועה מחייב אותו להיכנס לאחר הטיפולים לבידוד.
במידה ובמהלך הבידוד יתברר בוודאות שאכן רוס "נקי", הוא יוכל לשוב לשחק, כשכבר בשבוע הבא אמור להתחיל הסיבוב הראשון של הפלייאוף, בו קבוצתו תפגוש את מוליכת המזרח מילווקי באקס.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו