במסגרת ההערכות לעונה הבאה, ובהנחה שהשמיים יפתחו וניתן יהיה לקיים טיסות ומשחקים, מכבי תל אביב חתמה על הסכם הטסה עם חברת "ישראייר" לעונה הקרובה.
לפי ההודעה הרשמית לאחרונה התקבלו מספר הצעות מחברות תעופה בינלאומיות, אך אנשי המועדון החליטו לחתום עם חברה ישראלית ולנתב אליה את תקציב הטיסות למשחקי היורוליג.
כזכור, בהתאם להנחיות משרד הבריאות ועל פי דרישות המדינות האחרות, הקבוצה תוכל לטוס אך ורק בטיסות שכר פרטיות למשחקי החוץ ביורוליג.
מנכ"ל מכבי תל אביב עדלי מרכוס אמר: "למרות שלל הצעות שקיבלנו על מנת להטיס את הקבוצה בעונה הבאה, היה לנו ברור מהרגע הראשון שאנחנו הולכים עם חברת תעופה ישראלית, בימים של משבר אדיר במשק הישראלי בכלל ובענף התעופה והתיירות שספגו מכה אנושה בפרט. התחייבנו לעשות מאמץ על מנת לשדך את ישראייר לקבוצות יורוליג נוספות שבאות לארץ בתקווה לבשורות טובות וימים טובים יותר".
אורי סירקיס מנכ"ל ישראייר: "אנו גאים להיות המוביל לאומי של אלופת המדינה בכדורסל אשר מהווה חלק בלתי נפרד מההוויה הישראלית ומאחלים לה ולמדינה שרשרת של ניצחונות".