אומנם בית"ר ירושלים הוציאה אתמול הודעה רשמית על כך שהבלם אוראל דגני סיכם בשורות הקבוצה לשלוש שנים הקרובות, אבל העסקה עדיין לא נחתמה באופן סופי, משום שהשחקן עדיין לא סגר את ענייניו הכספיים מול הפועל תל אביב.
כידוע הנהלת הפועל הבהירה לדגני שעליו יהיה לוותר על המשכורות של חודש יוני ויולי, דבר שלא מקובל על השחקן, ולכן בשלב הזה הוא עדיין לא חתם אצל הירושלמים. גורמים בהפועל טוענים כי לא יתפשרו בנושא ואמרו: "אם צריך אז דגני יישאר אצלנו".
בית"ר עצמה לא מעוניינת לשלם את החודשיים הללו לדגני, כך שהשחקן נמצא בפלונטר, משום ששתי הקבוצות כרגע לא רוצות לשלם את המשכורות והוא לא מעוניין לוותר עליהן. ייתכן והוא יסכים לבסוף לחתום בקבוצה מהבירה ולאחר מכן להגיש תביעה כנגד האדומים, אך בשלב הזה הצדדים מנסים למצוא פיתרון לסאגה.
דרך אגב, גם בין המועדונים הדברים עדיין לא סגורים לגמרי. הירושלמים סירבו להעביר לחודורוב את הקשר חנן ממן, ואילו בנוגע לאור זהבי, שכרו הגבוה גורם לאדומים לוותר עליו בשלב הזה. חלוץ נבחרת הנוער, זייד קונבר, עלה כמועמד לעבור להפועל ת"א.
הפועל תל אביב חתמה על הסכם חסות חדש עם "הכשרה"
הכשרה חברה לביטוח, בניהולו של שמעון מירון, חתמה על הארכת הסכם החסות עם הפועל תל אביב גם לעונה הקרובה עם אופציה לשלוש שנים נוספות. הקבוצה תקרא החל מהיום "הפועל הכשרה ביטוח תל אביב".
כזכור החליפה הכשרה חברה לביטוח את ארקיע כנותנת החסות של הפועל תל אביב במהלך חודש יוני האחרון, למשחקי הפלייאוף שהתחדשו עם היציאה מסגר הקורונה. כעת, לקראת תחילת עונת המשחקים החדשה, החליטה הכשרה חברה לביטוח, להמשיך את ההסכם עם אופציה ל-3 שנים נוספות.
נציג הבעלים של הפועל תל אביב, בועז תושב, שהחל את הקשר עם הכשרה לפני מספר חודשים, מסר: ״אנו גאים כי הכשרה חברה לביטוח תשמש כנותנת החסות הראשית של קבוצת הפועל תל אביב החל מהעונה הנוכחית ומהיום יקרא שמו של המועדון הפועל הכשרה ביטוח תל אביב".
עוד הוסיף תושב: "אנו שמחים לאחד כוחות עם אחת מחברות הביטוח המתקדמות, החדשניות והמובילות בארץ, מהלך שהתחלנו בו כבר בחודש יוני. כולנו תקווה ששיתוף הפעולה יימשך תקופה ארוכה. כמועדון בכיר בכדורגל הישראלי, אני חושב שהשילוב עם מותג מוביל בענף הביטוח הוא טבעי לחלוטין. ברוכה הבאה 'הכשרה חברה לביטוח' למשפחה האדומה״.