מה עשו שלושה גורי דובים במטבח באלסקה?

תושבת אונקורג' הופתעה לגלות את הגורים אוכלים מפחי האשפה שבביתה • הדובים נבהלו וברחו במהרה החוצה, שם פגשו את אמם

אחד הדובים. נמלטו אל אמא // אחד הדובים. נמלטו אל אמא ,
אחד הדובים. נמלטו אל אמא // אחד הדובים. נמלטו אל אמא

תושבת אונקורג', העיר הגדולה ביותר במדינת אלסקה שבארצות הברית, חזרה לאחרונה לביתה עם ילדיה והופתעה לגלות בתוכו שלושה גורי דובים ש"חוגגים" על השאריות שבפחי המטבח.

בתיעוד של האירוע המבהיל, נראים הדובים כשהם מבוהלים מהמפגש המפתיע עם המשפחה האנושית. הם יצאו אל מרפסת העץ של הבית, שם פגשו באמם שחיכתה להם בשטח סמוך. לאחר שהארבעה התאחדו, הם נטשו את הבית במהירות.

לקריאה נוספת

• האם אהוד ברק הוא המנוע מאחורי מחאת הדגלים השחורים? 

• אולמרט: "שרון רצה לכלול בהתנתקות 17 יישובים בגדה" 

• פרשנות: החשבון בין צה"ל לחיזבאללה נותר פתוח

בשל אירועים רבים כאלו שהתרחשו בעבר באלסקה, הממשלה המקומית ממליצה לתושבים לא להשאיר פחי זבל פתוחים או אוכל במקומות בהם ניתן להריח אותם מבחוץ. במקרה של חדירת דוב לבית או למרחב של בני המשפחה, ההמלצות הן לא להראות כל בהלה או להתגרות בדוב, אלא לשמור על קור רוח עד שהחיה הפראית תעזוב מרצונה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר