כשבוע לאחר שליברפול זכתה באליפות הראשונה שלה מזה 30 שנה, היא הגיעה אמש (חמישי) לאצטדיון האיתיחאד והתארחה אצל מנצ'סטר סיטי, האלופה בשנתיים האחרונות. כמיטב המסורת, התכולים ערכו מסדר כבוד לאדומים, עמדו ב-2 שורות, מחאו כפיים לקלופ וחניכיו והתנהגו בצורה הספורטיבית היפה ביותר שאפשר לבקש מהם. לאחר הטקס, הם סיפקו משחק מדהים, גברו 0:4 על המייטי רדס וקילקלו לה במידה מסוימת את החגיגות הגדולות.
קווין דה בריינה (25), ראחים סטרלינג (35) פיל פודן (45) ועצמי של אלכס אוקסלד צ'מברליין (66) הכריעו את המשחק לטובת המקומיים ונתנו תקדימון למאבק שצפוי בעונה הבאה.
מאמן ליברפול, יורגן קלופ, אמר לאחר המשחק: "סיטי היתה מהירה מאיתנו בכל הנוגע לחשיבה. לא היה לנו שטף במשחק, ונגד מנצ'סטר סיטי זה גורם לבעיות גדולות. לא ניצלנו את ההזדמנויות. סיטי מדהימה. ראיתי אותה העונה , לא היה לה משחק רע אחד. אם יש קבוצה שמסוגלת למחוץ אותנו ככה, זו כנראה היא. כשהיא מחוברת, קשה מאוד לשחק נגדה".

דה בריינה וואן דייק בסיום המשחק // צילום: רויטרס
ראחים סטרלינג, קשר סיטי, פירגן לאקסית: "ליברפול היתה מבריקה כל העונה, אבל רצינו לספק משחק טוב מולם. ידענו שאכזבנו לפרקים העונה. כעת היה לנו מבחן מול האלופה, ועברנו אותו נהדר. העונה הבאה התחילה היום, ועשינו עבודה טובה. הקבוצה הזו משתפרת ומתפתחת. אני חושב שיש לנו שחקנים נהדרים לעתיד".
המאמן המנצח, פפ גווארדיולה, הוסיף: "ניצחנו קבוצה יוצאת דופן. שיחקנו בצורה אמיצה. ניסינו לשחק כדורגל, לקחת סיכונים. שחקני ליברפול שתו הרבה בירות השבוע אבל הם הגיעו ללא שום בירה בדם, ובגלל זה אני נותן לשחקנים שלי הרבה מאוד קרדיט" על קווין דה בריינה אמר: "הוא שחקן טוב מאוד, יש בו משהו מיוחד. כרגע, הוא הטוב מכולם".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו