ארנסט מאבוקה האריך את חוזהו במכבי חיפה

הקמרוני בן ה-32 חתם לעונה נוספת וימשיך לעונה רביעית בכרמל לאחר שהסכים להפחית 30 אחוזים משכרו: "מאושר להישאר במקום שהפך לבית. מגיע עם מוטיבציה לעונה הבאה" • לירוקים תהיה אופציה להמשך ההתקשרות

צילום: אלן שיבר // ארנסט מאבוקה. עונה רביעית בכרמל

עכשיו זה רשמי. מגן מכבי חיפה ארנסט מאבוקה האריך הערב (שני) את חוזהו בעונה נוספת וימשיך לעונה רביעית בכרמל.

הקמרוני בן ה-32 אמר לאתר המועדון לאתר החתימה: “אני מאוד מחובר למכבי חיפה ולקהל שלה ונהנה להיות בישראל. אני מאושר להישאר במקום שהפך לבית בשבילי. אני מגיע עם מוטיבציה גדולה לעונה הבאה וכבר מחכה לחזור לסמי עופר מלא בקהל".

מאבוקה הגיע למכבי חיפה בעונת 2017/18. מאז הוא רשם 80 הופעות וכבש את שערו היחיד בקבוצה העונה, אותו שער ניצחון בתוספת הזמן מול הפועל ת"א. העונה בישל מאבוקה חמישה שערים בסך הכל. כדי להמשיך בכרמל, הסכים המגן הוותיק להפחית בשכרו כ-30 אחוזים. תחילה עלתה מחשבה להאריך את חוזהו בשנתיים, אך בסופו של דבר הוא חתם לעונה כאשר לירוקים תהיה אופציה להמשך ההתקשרות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר