ביום שישי האחרון, נפרדו מנצ'סטר יונייטד וטוטנהאם בשוויון 1:1 במשחק החזרה של הקבוצות בליגה האנגלית לאחר כ-3 חודשים. מי שנראה חלוד במיוחד במשחק הוא חלוץ הספרס, הארי קיין, שחזר לשחק לאחר חצי שנה בעקבות פציעה ולאור פגרת הקורונה הכפויה.
לאחר המשחק, טען פרשן סקיי ספורט, פול מרסון, כי סגנון המשחק של ז'וזה מוריניו, מאמן טוטנהאם פוגע בקפטן נבחרת אנגליה ואין סיכוי כי בעונה הבאה, קיין יוכל לכבוש 25-30 שערים במידה והתרנגולים ימשיכו לשחק בשיטה השמרנית של הפורטוגלי.
בעקבות הדברים ולקראת המשחק של טוטנהאם מחר (שלישי, 22:15) מול ווסטהאם מוריניו הגיב לדברים במונולוג אופייני: "אני מרגיש קצת מוזר לגבי ניתוחים והערות שעשו לגבי. אני חייב לומר שאני מכבד הרבה אנשים וגם את פול מרסון ואני אהיה נחמד בתשובה שלי. קודם כל, הארי שיחק את המשחק הראשון שלו מזה שישה חודשים. צריך להסתכל על כמות המשחקים שהארי שיחק תחתיי וכמה הוא הבקיע".

קיין מול יונייטד. נראה חלוד לאחר חצי שנה // צילום: Gettyimages
בהמשך אמר מוריניו שנראה כי עשה שיעורי בית: "בשביל לא לבזבז זמן על דיונים מיותרים, אני יכול לומר שהיו לי כמה חלוצים ששיחקו בשבילי והיו לא רעים. היה לי בחור אחד שנקרא דרוגבה. הוא שיחק בשבילי 4 עונות הוא הבקיע 186 שערים עם ממוצע של 46 שערים לעונה. היה לי בחור אחד שהוא גם לא רע, משחק עכשיו עבור יובנטוס. הוא שיחק אצלי במשך שלוש עונות. הוא הבקיע 168 שערים – 56 שערים בממוצע לעונה. היה לי עוד בחור, קארים בנזמה, הוא שיחק אצלי 3 עונות, שלא תמיד פתח כי הוא היה צעיר. הוא הבקיע בשבילי 78 שערים שזה ממוצע של 26 שערים בעונה".
לאחר שנתן כדוגמא גם את דייגו מיליטו ששיחק תחתיו באינטר קינח מוריניו: "אז פול היקר, יש לי הרבה כבוד אליך. אני חושב שלהארי קיין אין בעיות בכלל להבקיע שערים בקבוצה שלי, במיוחד כשהוא כשיר ורענן, זה המסר שלי למישהו שיש לי המון כבוד אליו כמוך".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו