רוני לוי: "אני מאמין בשחקנים"

מאמן בית"ר ירושלים הביע הבוקר (ו') את אכזבתו מיכולת הקבוצה, אבל בטוח שזה ישתנה לטובה, בקרוב • על הצורך להבטיח את הכרטיס לאירופה אמר: "הדברים תלויים בנו"

רוני לוי ליד ספסל בית"ר ירושלים. רגעי אכזבה גדולים // צילום: אלן שיבר // רוני לוי ליד ספסל בית"ר ירושלים. רגעי אכזבה גדולים

מאמן בית״ר ירושלים, רוני לוי, אמר הבוקר: "דבריי לאחר המשחק נגד הפועל חיפה (1:1), שזה המקסימום שאפשר לעשות, נאמרו ברגעי אכזבה גדולה, ולכן חשוב לי להדגיש כי אני מאמין מאוד בסגל השחקנים הקיים ואנחנו יכולים לעמוד במטרות שהצבנו לעצמנו, גם תוך תצוגות כדורגל יפות כפי שעשינו בלא מעט משחקים השנה".

רוני לוי, שצפוי לעזוב את בית"ר עם סיום העונה, המשיך בדבריו, שנשמעו מתגוננים: "כמי שרואה את השחקנים באימונים ובהרבה משחקים במהלך העונה, אני מאמין ביכולת שלנו, ובטוח שנצא מהתקופה הפחות טובה".

את היכולת לירידה ביכולת הקבוצה הסביר המאמן כך: "משבר הקורונה והיציאה לפגרה הכפויה פגעו בנו ועד כה אנחנו איננו נראים כפי שהייתי רוצה ומצפה מהשחקנים, אבל אני בטוח שבפרק הזמן שנותר לנו אנו יכולים לחזור ולשחק כדורגל טוב ובוודאי לגרום לקהל הגדול שלנו, שנמצא בבית, ליהנות, תוך הבטחת ההשתתפות באירופה".

לסיום אמר לוי: "חשוב להזכיר, אנחנו עדיין במקום השלישי ועם ההתקפה השלישית בטיבה בליגה. הדברים תלויים בנו ואנחנו חייבים לשמור על זה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר