באפל משדרים עדיין עסקים כרגיל ולא הודיעו רשמית על דחייה של אירוע ההכרזה השנתי בחודש ספטמבר, אך לפי מידע חדש שפורסם בבלומברג ומגיע מענקית השבבים ברודקום, המייצרת רכיבים לאייפון, באפל עשויים לדחות את אירוע ההכרזה בעקבות התפשטות נגיף הקורונה המתמשך.
לפי הדיווח, הוק טאן, מנכ״ל ברודקום, דן בשיחות סגורות על הירידה בהכנסות החברה בבעלותו ברבעון הקרוב בעקבות עיכוב בהשקת המכשירים של אפל. טאן אך לא התייחס לאפל בשמה, אלא כינה אותה ״חברת טלפונים סלולרית גדולה בארצות הברית״, אך לפי בלומברג, זהו ניסוח שטאן משתמש בו לעיתים קרובות לתיאור שם החברה.
בכל שנה מאז 2011 אפל הכריזה על מכשירי אייפון חדשים בספטמבר או אוקטובר. עם זאת, המכשירים החדשים מהווים למעלה ממחצית הכנסותיה של אפל בכל שנה, וההשקה שלהם בזמן היא קריטית עבור החברה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו