כבר בהגעה הערב (מוצ"ש) לאצטדיון המושבה ניתן להבחין שאלה לא ימים רגילים. ניידת קורונע שבה מבצעים בדיקות קורונה מהירות חונה בכניסה. באצטדיון עצמו הכיסאות של העיתונאים וחברי ההנהלה הופרדו על פי המרחק המבוקש באמצעות סרט סימון לבן, הכרוז דרש להקפיד על חבישת מסיכות. בקיצור, ההנחיות בוצעו במדויק, ונותר לקוות שקרב התחתית בין הפועל כפ"ס לבין הפועל רעננה יספק את הסחורה.
זה היה משחק קריטי לשתי הקבוצות. כפ"ס ידעה שניצחון ישאיר אותה כמעט בוודאות בליגה ומנגד הפועל רעננה של אייל לחמן הייתה חייבת 3 נקודות כדי להמשיך לפנטז על תסריט הרואי שבסיומו היא נישארת בליגה, אבל בעונה הבאה היא ככל הנראה תבלה בלאומית.
עומר פדידה חוגג. הוריד את רעננה ללאומית? // צילום: אלן שיבר
אשר אלון הימר אול איין עם ההחתמה של אייל לחמן. הבעלים פינטז שאיכשהו המאמן יצליח לעשות את הבלתי ייאמן וישאיר את הקבוצה שלו בליגה. המומנטום של חילופי מאמנים היה אמור לעבוד בשבוע שעבר באשדוד, זה לא קרה, וכך גם אתמול נגד כפ"ס. בום, החלום התנפץ.
נכון, כבר ראינו הכל בכדורגל, כך שעד שזה לא נגמר זה לא נגמר, אבל תרשו לנו להמר שזה לא המקרה. פער תשע נקודות מקריית שמונה, שמעל הקו האדום, כשיש 15 נקודות בקופה, הוא פער עצום. אבל זה לא רק בגלל זה, רעננה פשוט קבוצה חלשה להחריד. היא הייתה אמורה לקבל הערב (מוצ"ש) חמישייה מכפ"ס, שבעטה לקורה, למשקוף, החמיצה ממטר, נעצרה אצל אסף צור, אבל קיבלה גולאסו נהדר של גרשון קופי מחוץ לרחבה ושער לקראת הסיום מעומר פדידה.
כפ"ס חוגגת את הראשון של קופי // צילום: אלן שיבר
נועלת הטבלה בקושי בעטה של איתמר ישראלי וככה שום קבוצה לא יכולה להישאר בליגה, אפילו אם למאמן שלה היו קוראים פפ גווארדילה. תוסיפו לזה את העובדה ששני שחקני מפתח כמו עדי נמני ובן בנימין עזבו אחרי פגרת הקורונה ותבינו לבד למה הסיכויים של רעננה לשרוד הם אפסיים. כפ"ס של אמיר תורג'מן שיחקה כדורגל חיובי, ניצחה בצדק, וכבר יכולה בשקט לתכנן את העונה הבאה שלה בליגת העל.
קופי חוגג. סוף הסיפור של רעננה? // צילום: אלן שיבר
כפ"ס חוגגת במושבה // צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו