עירוני נס ציונה ערכה הבוקר (ד') מסיבת עיתונאים עם החזרה לאימונים ולקראת חידוש ליגת העל בכדורסל בעוד שבועיים וחצי. אל מול המיקרופונים התייצבו יו"ר הקבוצה יניב מזרחי, המאמן נדב זילברשטיין והקפטן טל דן.
מזרחי פתח את דבריו עם ביקורת המכוונת לאלופת המדינה מכבי ת"א: "אני מרגיש מסופק שהליגה חזרה, אבל אני מרגיש לא טוב עם התגובות של השחקנים, בעיקר של מכבי. התנאים היו ידועים, ומי שלא היה רוצה יכול היה לא לחזור. ברור שהתנאים לא אידאליים, אבל לא ברור לי הנהי והבכי".
מזרחי שהבטיח ששחקניו יעמדו בהנחיות הוסיף: "הגישה שלי היתה מהיום הראשון לחזור, מתוך מחויבות לשחקנים, לאוהדים ולענף. לקבוצות עירוניות יותר קל להוציא כסף מהעיריות ומהגופים השונים כאשר משחקים מאשר אם לא היינו חוזרים לשחק. נכון לעכשיו אין לי מושג מה אנחנו מקבלים מהמדינה. זה מצב בעייתי".
מאמן הקבוצה נדב זילברשטיין אמר: "אנחנו שמחים לחזור להתאמן ולשחק. התגעגענו. אין ספק ששבועיים-שלושה של הכנות זה לא אידיאלי, אבל זה הרע במיעוטו, ואנחנו נעשה את המקסימום. הבאנו שלושה שלושה שחקנים מצוינים במקום אלה שעזבו והקבוצה יכולה ללכת למקומות מאוד טובים".
הקפטן טל דן סיכם: "אנחנו מתרגשים. לרוץ ולהתאמן עם החבר'ה, זה היה חסר. יש קושי לחזור. זה לא פשוט. בעיקר חובת הבידוד, אבל זה תנאי הכרחי לחזרת הליגה ולפרנסה שלנו. ארגון שחקני היורוליג לא קשור אלינו והשכר שלהם מובטח ולכן להם עדיף להישאר בבית. השחקנים פה בישראל הסכימו לקצץ ולחזור, ואני לא מבין מאיפה באות התלונות".
עוד הוסיף דן: "יש חשש מפציעות וכולם חושבים על זה ורוצים לשמור על הבריאות. זה לא המצב האידיאלי, אבל יש לנו מאמן כושר ברמה גבוהה והיתה לנו תוכנית אימונים לזמן הקורונה כדי להגיע במצב הכי אידיאלי שאפשר. אנחנו מקווים שיהיה בסדר".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו