הפועל רעננה עם אייל לחמן בבכורה על הקווים כבר הובילה הערב (שלישי) 0:2 על מ.ס. אשדוד, אך אפשרה ליריבה לחזור ולהפוך ל-2:3 בדקה ה-90.
בדקה ה-39 עידן שמש שבר בצורת של הפועל רעננה בת 388 דקות ללא שער ליגה, דויד מתיאוס הכפיל בדקה ה-60. הקאמבק של אשדוד החלה עם פנדל מדויק של גורדנה בדקה ה-65, יחזקאל השווה בדקה ה-74, ודין דוד קבע מהפך בדקה ה-90.
אשדוד ורן בן שמעון מתקרבים להבטחת ההישארות בליגה (פער 10 נקודות מהקו האדום), רעננה רושמת הפסד ליגה שישי ברציפות ומתקרבת לירידת ליגה.

ק"שה בנתניה. שחקני נס ציונה ישבו הערב (שלישי), זפזפו בין משחקי הפלייאוף התחתון ויצאו מרוצים לפחות באופן חלקי. מחר מול הפועל חדרה הם יוכלו לעלות מעל לקו האדום אם ינצחו, ותודה לעירוני ק"ש שחזרה מנתניה עם הפסד 3:1 ונותרה במרחק נקודה בלבד מהקו.
סדרת טעויות בהגנה של קריית שמונה הובילה את נתניה לכבוש שלושה שערים. זה התחיל בשתי טעויות של דיניז שסידרו למלמד (36) ועזרא (45) יתרון כפול. שכר צימק בדקה ה-58, אבל קניקובסקי ניצל שגיאה נוספת בהגנה בדקה ה-72 וקבע 1:3 לנתניה.
