שון וייסמן בדרך לבונדסליגה?

חלוץ נבחרת ישראל ו-וולפסברגר, נמצא על הכוונת של כמה קבוצות מהליגה הגרמנית, ובהן הופנהיים, שבשורותיה משחקים מונאס דאבור ועילאי אלמקייס

צילום: רויטרס // שון וייסמן. בדרך לליגה הגרמנית הבכירה?

חלוץ נבחרת ישראל, שון וייסמן, עשוי לשחק בעונה הבאה בבונדסליגה. שחקנה של וולפסברגר האוסטרית נמצא במעקב של כמה קבוצות מהליגה הגרמנית הבכירה, ובהן גם הופנהיים.

קבוצת הצמרת הגרמנית, שבשורותיה משחקים מונאס דאבור ועילאי אלמקייס, עוקבת אחרי מצבו של וייסמן, שכבש העונה 29 שערים ב־30 משחקים. בליגה האוסטרית וייסמן הרשית 22 פעמים ב־21 משחקים בלבד, אך בכל מקרה זו העונה האחרונה שלו באוסטריה. אמנם יש לחלוץ הישראלי חוזה לעונה נוספת בוולפסברגר, אך אחרי עונת שיא, הרצון של הקבוצה הוא למכור את הנכס כשהוא בשיאו.

גם וייסמן מעוניין להתקדם לתחנה הבאה ולליגה בכירה יותר, ובתקופה האחרונה יש דיווחים באירופה על התעניינות מצד קבוצות נוספות. אחד הדיווחים הזכיר את בורדו הצרפתית, אך בשל יכולתו ומספר השערים שכבש, וייסמן מחוזר על ידי לא מעט קבוצות ביבשת.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר