בלאט: "אבדיה ודטרויט קשוחים. יש פה התאמה"

המאמן הישראלי התראיין בפודקאסט באתר הרשמי של הליגה: "לדעתי, מכל האירופאים דני הכי מוכן לליגה. אין פה שאלה בכלל" • ועוד קצת מחמאות: "דני יכול כבר עכשיו להשתלב במשחק אן.בי.איי ולעשות עבודה טובה. יש לו חושים נהדרים והוא לא מפחד מכלום"

צילום: עודד קרני // דני אבדיה. בלאט לא מפסיק להחמיא

באן.בי.איי החליטו לדחות אמש (בין שישי לשבת) את הגרלת הלוטרי ואת אירוע הקומביין המסורתי, שהיו אמורים להיערך בשיקגו במהלך החודש הקרוב. נכון לעכשיו, בליגה הטובה בעולם עדיין לא נקבו בתאריכים חלופיים, אך מן הסתם, גם הדראפט עצמו, שהיה אמור להיות בסוף יוני, יידחה.

בתוך כך, גם פתיחת עונת 2020/2021 אמורה להידחות לדצמבר, כפי שמדווחים ב-ESPN, וכעת נשאר להמתין ולגלות מתי יגיע יומו הגדול של דני אבדיה, הכישרון של מכבי ת"א שנרשם לדראפט ולפחות ע"פ התחזיות צפוי להיבחר בין חמשת השחקנים הראשונים.

מי שכבר יודע דבר אחד או שניים על הליגה הטובה בעולם הוא דייויד בלאט, שניבא היום (שבת) עתיד מזהיר לפרוספקט מיד אליהו במסגרת פודקאסט באתר הרשמי של הליגה. "דני אבדיה יהיה בחירת דראפט נהדרת כמעט לכל קבוצה", אמר בלאט, "אני חושב שלדטרויט הוא יכול להתאים בצורה טובה מאוד".

בלאט. "דני השחקן שהכי מוכן לליגה.."  // צילום: אי-פי

בלאט גם הסביר את הבחירה שלו: "דני יכול להתאים לפיסטונס בצורה נהדרת. אנחנו לא יודעים מה יהיה העתיד של בלייק גריפין בקבוצה. בנוסף, דני מאוד קשוח ודטרויט עיר קשוחה. דני לא מפחד משום דבר על הפרקט, הוא שיחק ברמות הגבוהות ביותר והוכיח שהוא יכול לשחק מול גברים. אני מאוד אוהב את זה אצלו. האופי שלו מאוד חזק".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בלאט לא חסך במחמאות, כשהוסיף: "לדעתי, מכל האירופאים דני הכי מוכן לליגה, בלי שאלה בכלל. כבר עכשיו הוא יכול להשתלב במשחק אן.בי.איי ולעשות עבודה טובה. זה פקטור חשוב מאוד כשחושבים באיזה מקום לבחור את השחקן הנתון. הוא כבר מוכן אחרי ששיחק במכבי תל אביב וביורוליג והוכיח את עצמו. הוא בחירת דראפט טובה. יש לו חושים טובים מאוד ולכן אני בטוח שהוא יסתדר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר