כמו בכל שנה בטקסי יום הזיכרון עולים שחקני הפועל תל אביב לקבריהם של האוהדים שאינם איתנו עוד. "השנה לצערנו לא יכולנו להמשיך את המסורת, מסיבות הידועות לכולם", נמסר הבוקר (שלישי) מטעם האדומים, שקיימו טקס וירטואלי ברשת.
"למרות המצה, ערכנו טקסים וירטואליים, כאשר בכל שעה במהלך יום הזיכרון עלה טקס אחר לרשתות החברתיות, בו אחד משחקני הסגל נושא הספד לחללים ונפגעי פעולות האיבה, אוהדי הקבוצה".
נציג הבעלים, משה סיני, אמר: ״צריך להצדיע ולחבק את ההורים של הנופלים. הם הגיבורים שגידלו וחינכו לאהבת הארץ, לתת מבלי לקבל דבר בתמורה. כמובן את החיילים היקרים שחירפו את נפשם במלחמות ושמירה על הארץ, מאהבה ונתינה גדולה. אנחנו זוכרים אותם פעם בשנה, אבל אותם זה מלווה כל דקה שעוברת. פשוט להצדיע להם״.
ארז נעמן, דובר המועדון: ״הפועל תל אביב תמשיך לכבד את זכר הנופלים אוהדי הקבוצה ולחבק את משפחותיהם. השנה נבצר מאיתנו לשהות במחיצתם במהלך טקסי הזיכרון, אך אנו לא שוכחים את חובתנו הערכית והמוסרית, בתקווה שבשנה הבאה נשוב לבתי העלמין. אוהדי הקבוצה ומשפחותיהם הינם חלק בלתי נפרד מהמועדון - וכך זה יהיה לנצח. יהי זכרם של הנופלים ברוך״.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו