לא רק באופ"א קיימו הערב (חמישי) ישיבה מקוונת וקריטית אלא גם בגרמניה התקיים דיון מקוון בנוכחות נציגי שתי הליגות הבכירות וממנו עלה כי יהיה ניתן לחדש את המשחקים כבר ב-9 במאי.
מנכ"ל ההתאחדות הגרמנית כריסטיאן סייפרט, הבהיר כי מבחינה טכנית ולוגיסטית, הליגה הגרמנית תוכל לחזור לשגרה אך הדבר מותנה באישורה של ממשלת גרמניה. "זה לא משנה אם זה יהיה ב-9 במאי או בתאריך מאוחר יותר", אמר המנכ"ל, "אנחנו נהיה מוכנים. כעת רק צריך למצוא תאריך מתאים לכולם".
סייפרט הוסיף: "במידה והמצב בגרמניה יחמיר, אז הכדורגל באופן טבעי גם יסבול דיחוי. לכן חייבים לעקוב ולראות מה קורה בשטח. אם ניתן לחשוב על חידוש המשחקים זה מראה שהמצב אצלנו יחסית טוב, זה גם מראה את העבודה הנהדרת שעושים כל הרשויות במדינה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוThe Bundesliga is ready to return on May 9 if the German government gives it the green light
— Sky Sports News (@SkySportsNews) April 23, 2020