התחזית לתחילת השבוע: התחממות

בימים הקרובים הטמפרטורות יעלו וישובו להיות רגילות לעונה • בהמשך השבוע יתקרר והרוחות יתחזקו • במפלס כנרת נרשמה עלייה נוספת • כל הפרטים

חוף בכנרת // צילום: גיל אליהו - ג'יני

היום (ראשון) יהיה מעונן חלקית ותחול עלייה בטמפרטורות, שעדיין יהיו נמוכות מעט. במהלך הלילה יהיה בהיר עד מעונן חלקית. מחר יהיה מעונן חלקית, בעננות בגובה רב ובינוני. תורגש עלייה ניכרת בטמפרטורות והן יחזרו להיות רגילות לעונה. ייתכנו טפטופים. 

בשירות המטאורולוגי מעדכנים כי ביום שלישי יהיה בהיר עד מעונן חלקית עם עלייה קלה בטמפרטורות בהרים ובפנים הארץ. במישור החוף ובשפלה תחול ירידה קלה בטמפרטורות, הרוחות יתחזקו מעט וייתכן אובך. על פי תחזית מטאו-טק, ביום רביעי יהיה מעונן חלקית והטמפרטורות ירדו במקצת. 

• לעדכונים שוטפים בתחזית - היכנסו לערוץ מזג האוויר של "ישראל היום" >>

מרשות המים נמסר הבוקר כי בעקבות ירידה של כ-40 מ"מ גשם באגן הכנרת, מפלס הכנרת נמדד הבוקר על 209.31- מטרים. מדובר בעלייה של תשעה סנטימטרים מיום שישי.

הטמפרטורות יעלו ויהיו רגילות לעונה // צילום: אייל מרגולין - ג'יני
הטמפרטורות יעלו ויהיו רגילות לעונה // צילום: אייל מרגולין - ג'יני

עלייה במפלס הכנרת // צילום: גיל אליהו - ג'יני
עלייה במפלס הכנרת // צילום: גיל אליהו - ג'יני
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר