הערב ייבחר השיר לאירוויזיון

במשדר שיתחיל ב-21:30 בכאן 11 תבצע עדן אלנה ארבעה שירים - מתוכם ייבחר השיר שייצג את ישראל באירוויזיון בהולנד • גם אתם יכולים להצביע ולהשפיע באפליקציה של כאן

צילום: אורן בן חקון // מארבעה ייצא אחד. אלנה

הלילה ייבחר השיר שייצג את ישראל באירוויזיון. בשעה 21:30, אחרי מהדורת החדשות המרכזית ישודר בערוץ כאן 11 משדר בשם  "השיר הבא לאירוויזיון" שבסופו נדע איזה שיר תבצע עדן אלנה באירוויזיון בהולנד מבין ארבעת השירים שהעפילו לגמר. 

את המשדר תנחה לוסי איוב, שהיתה גם בין המנחים של האירוויזיון בישראל בשנה שעברה. במהלך המשדר תבצע עדן את ארבעת השירים. מייד עם סיום השמעתם, תיפתח הצבעה באפליקציית כאן למשך כעשר דקות בלבד. כמו כן יהיו במשדר עמדות שיפוט שונות שיאיישו אותן בין היתר הראל סקעת, עדן חסון, המפיק המוזיקלי ג'ורדי ושדרנית הרדיו דלית רצ'סטר.

לאחר מכן ישקוללו תוצאות בחירת הקהל עם נתוני ההצבעות של ועדה מקצועית ועם נתוני ההצבעה מעמדות השיפוט - ויוכרז על השיר הזוכה.

במהלך הערב יופיעו משתתפי הכוכב הבא במחרוזת שירי אירוויזיון; קובי מרימי יופיע עם נאמבר מפתיע; ולהקת שלווה תופיע עם גרסה מיוחדת לשיר Toy. 

אלה השירים שמתחרים על הזכות לייצג את ישראל באירוויזיון: 

1."Savior in the sound"
מילים ולחן: אורן עמנואל, טליה לונדונר, אורי אבני.

באדיבות כאן 11

2. "Roots"
מילים: נתן גושן
לחן: נתן גושן, סתיו בגר

באדיבות כאן 11

3. "Rakata"
מילים: גל ג'ו כהן, איל ישי, צליל קליפי
לחן: גל ג'ו כהן, איל ישי, צליל קליפי, ערן קאשי

באדיבות כאן 11

4. "Feker libi"
מילים ולחן: דורון מדלי ועידן רייכל

באדיבות כאן 11

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר