מנהל משרד הפרסום מתי בן דוד, הורשע בעבירות אינוס, מעשי סדום ומעשים מגונים כלפי שש עובדות המשרד, בנות צעירות מהמגזר החרדי הנתונות למרותו, כך הותר היום (ראשון) לפרסום.
בן דוד הורשע בבית המשפט המחוזי בירושלים בפני הרכב השופטים כרמל, מוסק ורנר. לפי הכרעת הדין, הנאשם היה מתכתב בתחילה עם העובדות בצ'אט המשרדי בענייני עבודה, מתחיל להחמיא בהערות עדינות ולאחר מכן בהערות בוטות יותר, מיניות, ואז היה עובר למעשים.
צועק, משפיל ומתעלם
כשבן דוד היה נתקל בסירוב או התנגדות, הוא היה הופך את עורו, צועק על המתלוננת הסרבנית, משפיל אותה או מתעלם ממנה כליל, אף בענייני עבודה. בנוסף, בן דוד היה מאיים על המתלוננות, נשים צעירות, חרדיות, שאם יספרו לבני זוגן, למשפחה או לאחרים על המעשים שהוא מבצע בהן, הוא יספר כי הדברים היו מרצונן, ואף ביוזמתן, ואיש לא יאמין להן שהדבר לא היה מרצונן.
בן דוד היה גם מבהיר למתלוננות כי הדבר יפגע בהן, במשפחתן, בחיי הקהילה שלהן, וכי לו יש כסף ועורכי דין והוא חזק ומקושר דיו כדי שלא ייפגע מכך בעצמו.

בית המשפט הדגיש כי הוא דוחה מכל וכל את גרסת הנאשם כי המעשים נעשו בהסכמתן של המתלוננות וקבע בהכרעת הדין כי עדויות המתלוננות, כולן, כל אחת בפני עצמה מבלי קשר לרעותה, היו עדויות אמינות, מהימנות, באו מלב נפשן, נאמרו בכאב רב, וניתן היה להתרשם מהסבל הרב שהמעשים הסבו להן ומהשפעת המעשים עד היום.
בית המשפט קבע בהכרעת הדין כי "הנאשם לא כיוון אקדח לאף אחת מהמתלוננות ולא השתמש באמצעים פיזיים להביאן לשירותים או לקומה 9, אולם, הנאשם יצר מאזן אימה לפיו לאחר משלוח הודעות בעלות גוון מיני ונגיעות, קלות, ידע לאיים עליהן ולהפחידן בכך שאיש לא יאמין להן שהן לא הסכימו ואולי אף יזמו זאת, מה שיוביל להרס משפחותיהן או לפגיעה אנושה בשמן הטוב.
"עדותה של כל מתלוננת ומתלוננת, בנפרד, ומבלי קשר לרעותה, הובילה למסקנה כי המעשים נעשו בחוסר הסכמתן ובניגוד לרצונן... עתה לאחר שהתקבלה מסקנה נפרדת עם כל מתלוננת ומתלוננת, ניתן, בבחינת למעלה מן הצורך, לומר שעדות כל מתלוננת מחזקת את עדות חברתה, אף שלא נחוץ חיזוק כזה".
"פגע באופן סדרתי ומתמשך בנשים"
עו"ד ליזו אבקסיס- וולפוס, מפרקליטות מחוז ירושלים מסרה בעקבות הכרעת הדין: "בית המשפט קבע כי הנאשם ניצל את כוחו ומעמדו, ופגע באופן סדרתי ומתמשך בנשים שהיו כפופות למרותו. הפרקליטות מבקשת לחזק את ידי המתלוננות אשר באומץ רב חשפו את העבירות שביצע הנאשם במשך שנים והעידו על כך בבית המשפט למרות הקשיים הכרוכים בכך.
"בית המשפט קבע כי עדותן של המתלוננות אמינות ומהימנות, כל אחת בפני עצמה ועל אחת כמה וכמה בהשתלבותן. יש לקוות כי אומץ ליבן של המתלוננות והכרעת הדין שניתנה היום יעבירו מסר ברור המוקיע ניצול כח ומרות ויהוו אבן דרך משמעותית במאבק ליצירת מקומות עבודה מוגנים ובטוחים".