ספרופולוס: "עשינו הכנה כמו מול כל יריבה"

לקראת המשחק מחר מול ריאל מדריד, מאמן מכבי תל אביב לא נותן לבלאנקוס תשומת לב מיוחדת: "כל המשחקים קשים" • על ווילבקין: "סקוטי מרוצה כאן וזו הייתה הסיבה שהוא האריך את החוזה, אני מרוצה מכך שיש המשכיות"

צילום: אלן שיבר // ספרופולוס. מוכן לריאל

עם מאזן של 7:14 ובמקום החמישי בטבלה, מכבי תל אביב תארח מחר (חמישי) את ריאל מדריד למשחק צמרת ענק בהיכל מנורה מבטחים במסגרת המחזור ה-22 ביורוליג. הצהובים יודעים שניצחון על הבלאנקוס יקרב אותה ליריבה הגדולה בטבלה. היום ערכה מכבי מסע"ת אליה הגיע המאמן יאניס ספרופולוס.

היווני אמר לקראת מחר: “אנחנו משחקים נגד אחת הקבוצות הטובות בליגה ומועמדת בכירה להגיע לפיינל פור, יש לה שחקנים בעלי ניסיון ומאמן איכותי. אנחנו אחרי הפסד במינכן ונעבוד קשה כדי לחזור למסלול הניצחונות. השחקנים שלנו יתנו הכול וננסה לעבוד טוב הגנתית והתקפית".

על הארכת החוזה של סקוטי ווילבקין: “החלטנו להשאיר אותו ואני שמח על כך, זו הייתה אחת המטרות של כולנו. עם ההחתמה הזו אנחנו מייצרים המשכיות, סקוטי מרוצה כאן וזו הייתה הסיבה שהוא האריך את החוזה. אני מרוצה מכך שיש המשכיות לאחר שגם אני הארכתי חוזה".

ווילבקין. "החלטנו להשאיר אותו ואני שמח על כך" // צילום: אלן שיבר

עוד הוסיף מאמן מכבי ת"א: “זה משחק קשה וכל משחק ביורוליג הוא כזה. זה משחק חשוב כמו כל האחרים. נילחם על הפרקט על כל כדור, כל ריבאונד, כל הגנה וכל התקפה. עשינו הכנה כמו מול כל יריבה, איך לשמור בהגנה ואיך לצאת קדימה. השחקנים יודעים מה עליהם לעשות ומה התוכנית שלנו. אני והצוות שלי ניתחנו את היריבה ואנחנו רוצים לכוון את השחקנים שלנו כיצד לתקוף נכון".

על ההתמודדות עם הפציעות: “לא קל לשחק ברמה הזו ככה עם הפציעות ובגלל זה הפסדנו כמה משחקים. הבאנו שחקנים חדשים לאחרונה כדי להתמודד עם זה, נייט וולטרס חזר מפציעה ואז שוב נפצע, אנחנו יכולים לשחק טוב יותר יחד עם השחקנים החדשים. יש פה פוטנציאל נהדר לשחק טוב יותר, לשחק כדורסל טוב כמו שאנחנו יודעים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר