זאיון וויליאמסון נבחר ראשון בדראפט 2019 של האן.בי.אי והחמיץ את פתיחת העונה הסדירה בעקבות פציעה. הופעתו הראשונה התעכבה בשלושה חודשים, אחרי שעבר ניתוח בברכו הימנית. הלילה (בין רביעי לחמישי) הוא הגיע סוף סוף לפרקט ונראה שהתאושש בצורה מלאה, כאשר מספר הדקות ששיחק נקבע על ידי הצוות הרפואי של ניו אורלינס פליקנס.
הרוקי נזקק רק ל -18 דקות כדי לקלוע את 22 הנקודות הראשונות שלו באן.בי.אי, 17 מהם הגיעו ברבע הרביעי. עם זאת, הפליקנס לא הצליחו להחזיק מעמד והתקשו כשזאיון ירד לנוח בסיום. הקהל רצה שוויליאמסון יחזור לפרקט וקרא להכניס אותו, אך ההוראות הרפואיות השאירו אותו על הספסל.
Zion Williamson is the 1st player in @NBAHistory to shoot 4-4 (or better) from 3-point land in a NBA debut. pic.twitter.com/6wj8a2vUON
— NBA.com/Stats (@nbastats) January 23, 2020
"זה היה קשה מאוד" הוא ציין לאחר המשחק והצר על כך שהוא לא יכול היה לעזור לקבוצה שלו במאני טיים, "אני בן 19, בכנות. באותו רגע, אני לא חושב לטווח הארוך. אני חושב על לנצח את המשחק הזה, אז זה היה קשה מאוד".
"אני חושב שהדבר הגדול הוא שהוא היה הרבה יותר אגרסיבי ברבע הרביעי, ודיברנו על זה במחצית", אמר המאמן אלווין ג'נטרי, "יש שם הרבה פוטנציאל. היה טוב לראות אותו עושה את זה, אבל אתם יודעים שאני חושב שהתקרה שהוא יכול להגיע אליה ממש ממש גבוהה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו.@Zionwilliamson didn't miss from distance, going 4-for-4 in the fourth quarter during his 17-point scoring stretch! pic.twitter.com/vylmrTvSLD
— New Orleans Pelicans (@PelicansNBA) January 23, 2020