הבלאנקוס יודעים גם לעקוץ. ריאל מדריד העפילה אמש (רביעי) לגמר הסופר קאפ הספרדי אחרי 1:3 על ולנסיה. החבורה של זינדין זידאן פגשה את מחזיקת הגביע הסופר קופה בסעודיה ובעזרת שערים של קרוס, איסקו הנשכח ומודריץ' סגרו את הסיפור עד הדקה ה-66, וכעת הם יכולים להתרווח במלון ולחכות בגמר למנצחת בין אתלטיקו מדריד לברצלונה (הערב, 21:00).
בסיום, המאמן זינדין זידאן, הבהיר כי הוא פשוט מרוצה מהתוצאה ומהיכולת: "עשינו הכל כדי לנצח והשגנו ניצחון ראוי. במחצית השנייה היינו אפילו טובים יותר וזה מה שרציתי לראות מהשחקנים שלי. אף פעם לא קל לשחק נגד קבוצה כמו ולנסיה. אני שמח שכל השחקנים היו מעורבים והיו אקטיביים במשחק. עכשיו ננוח קצת ונתכונן למשחק ביום ראשון".
הצרפתי גם לא שכח להחמיא לאיסקו, שיצא מהכפור אחרי תקופה בה לא נלקח בחשבון: "אני שמח עבור איסקו על הגול שלו. אני מאמין שהוא היה זקוק לביטחון, והגול הזה יספק לו את זה. אני מאושר עבורו".
דני קרבחאל דווקא התייחס לדברים של מאמן ברצלונה ארנסטו ואלוורדה, שהביע מרמור על הפורמט החדש בשיטת הפיינל פור ("מעדיף את המפגש בין האלופה מול מחזיקת הגביע"): "הוא לא מרוצה? אז הוא יכול להגיש תלונה. כולם יודעים מה החוקים פה. יש פה ניסיון לבנות משהו חדש, וצריך לכבד את זה. בקריירה יצא לי גם לשחק משחקים גדולים בכל מיני מקומות בעולם. עלינו לגמר ואני מקווה שריאל מדריד תהיה במעמד הזה בכל שנה".
ריאל מדריד חוגגת על חשבון ולנסיה, אמש בסעודיה // צילום: אי-פי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו