חן פומרנץ חוזר לרמת השרון

למרות שכיוון לחו"ל, השחקן שב לקבוצת נעוריו: "באתי לעבוד קשה מאוד ולא להצהיר הצהרות" • היו"ר אבי כחלון: "אנחנו מצרפים את חן על מנת להתמודד על האליפות, אבל אליפות לא לוקחים בדיבורים"

פומרנץ. "אני שמח לחזור לכדוריד הישראלי" // פומרנץ. "אני שמח לחזור לכדוריד הישראלי"

הסקת מסקנות בא.ס רמת השרון: בתום משא ומתן ארוך, חן פומרנץ חוזר לשורות המועדון ויצטרף לחידוש האימונים ב-6 בינואר.

פומרנץ, שגדל ברמת השרון, עבר כבר בגיל נוער למכבי תל אביב ומשם לאס"א תל אביב. ב-2006 הוא החל קדנציה אירופית בגראסהופרס, שהסתיימה רק ב-2015 בגרוסוולשדאט. בהמשך חזר למכבי תל אביב ולא.ס רמת השרון. 

בכירים בקבוצות שונות פנו אליו בחודשים האחרונים, אך המסר שקיבלו היה: "אני שואף לחזור לחו"ל". בסופו של דבר, בתוך חודשים ספורים הוא חזר לשורות רמת השרון, ששואפת לאליפות היסטורית.

"אני שמח לחזור שוב לכדוריד הישראלי, לאחר שלא פתחתי את העונה, ובמיוחד לרמת השרון, העיר שנולדתי וגדלתי בה", אמר פומרנץ, "באתי לעבוד קשה מאוד ולא להצהיר הצהרות".

יו"ר המועדון, אבי כחלון, הוסיף על דברי השחקן: "אנחנו מצרפים את חן לקבוצה על מנת להתמודד על תואר האליפות, אבל אליפות לא לוקחים בדיבורים או עם שמות אלא בלחימה על הפרקט, ברצון ובנחישות. מי שחושב שחן מגיע להציל את המולדת לבד טועה. אליפות לוקחים כקבוצה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר