88:97 למכבי אשדוד בנס ציונה

בכורה מצוינת לאייק אופייבו (17 נקודות) ודאבל-דאבל של ליאור אליהו (14 נק' ו-14 רב') הביאו לבראד גרינברג ניצחון שני העונה

צילום: לירון מולדובן // אליהו ואופייבו. ניצחון שני העונה ,
צילום: לירון מולדובן // אליהו ואופייבו. ניצחון שני העונה

מי שחשב שמכבי אשדוד הרימה ידיים במאבקי ההישרדות שלה שיחשוב שוב. הדרומיים הפתיעו עם 88:97 בחוץ על עירוני נס ציונה העדיפה והשיגו ניצחון שני העונה.

הנהלת אשדוד שידרה בימים האחרונים לשחקנים שאסור לוותר. פול סטול עדיין לא שיחק אבל ההבאה שלו העבירה מסר כלשהו, אייק אופייבו ערך את משחקו הראשון העונה והוסיף הרבה ניסיון ומאסה מתחת לסלים ובעיקר היה שם ליאור אליהו שהזכיר ימים יפים עם 14 נקודות, 14 ריבאונדים ו-31 נקודות מדד. 

הפורוורד הוותיק נפצע בקרסול במהלך המשחק, אך המשיך להילחם על כל כדור וזו הבשורה הטובה עבור האשדודים – למרות כל ההספדים מסביב, השחקנים עדיין מאמינים. אם יימצא הכסף לזר רביעי, המאבק נגד היריבה רק התחיל.

נס ציונה יכולה להפסיד, אבל היא בוודאי לא יכולה להרשות לעצמה תצוגה הגנתית נרפית שכזו שהגיעה דווקא אחרי יפור הגנתי במשחקים האחרונים. אם הכתומים יפספסו בסיום העונה הסדירה את הביתיות בפלייאוף הם ייזכרו בתוצאה המאכזבת מול האחרונה בטבלה. ג'ף וויטי וקורי פישר סיפקו עוד משחק טוב, אבל לא קיבלו מספיק עזרה מהחברים, במיוחד מטל דן שנעצר על 5 נקודות בלבד.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר