ואז הגיע גאלי: 74:76 דרמטי לגלבוע על אילת

הגארד/פורוורד (23 נקודות) קלע סל ניצחון, שהכריע את המותחן לטובת החניכים של ליובין • למרות יתרון דו ספרתי, האורחים שוב הצליחו לבעוט בדלי

צילום: לילך וויס, מנהלת הליגה // גאלי הערב מול בן צבי. האישהנכון במאני-טיים

שש הארכות שיחקה העונה גלבוע/גליל. שתיים מהם בהפסד למכבי תל אביב בשבוע שעבר. הערב (ראשון) זה לא היה רחוק מהארכה שביעית, אלא שהפעם ג׳ארמר גאלי קלע סל ניצחון 5.5 שניות לסיום והעניק לה ניצחון דרמטי, 74:76. יצוין כי זאת הפעם השנייה העונה שגאלי מצליח לקלוע סל ניצחון לזכות הגלבוע.

הצפוניים הגיעו למשחק עם ניצחון אחד משמונת המשחקים האחרונים ובלי ניצחון בית מאז 19 באוקטובר. במחצית הראשונה היה נראה כי החניכים של ליאור ליובין בדרך להפסד נוסף, אבל במחצית השנייה הכל השתנה.

בתחילת המשחק, אילת עם זר חדש (רייבונטה רייס) וללא לארי גורדון שלטה בעניינים והובילה 27:39 ו-33:44 לקראת סוף המחצית.

במחצית השנייה הקבוצה הביתית עבדה על שני דברים. גלבוע/גליל שיפרה את ההגנה (ספגה 30 נקודות לעומת 44 בראשונה) והפסיקה לאבד כדורים (2 לעומת 8 בראשונה). היא עלתה ליתרון בסוף הרבע השלישי (58:61) והרבע הרביעי היה שקול כשהיתרון עובר מצד. גם יתרון 72:74 לאילת דקה ו-11 שניות לסיום לא הספיק לה. גאלי השווה מהקו ובמהלך האחרון ניצח את המשחק.

הפועל גלבוע/גליל: גאלי (7-15 מהשדה, 7-8 מהקו, 11 ריבאונדים, 5 איבודים) וטילמן (11-18 מהשדה, 1-4 מהקו, 8 ריבאונדים) 23 כ"א, סוסה 14 (1-4 לשלוש, 7-8 מהקו), ארצי 8 (3-10 מהשדה, 3 חטיפות), ורנאדו 4 (7 ריבאונדים), זיו 2 (1-5 מהשדה, 7 אסיסטים), בני ופליישר 1 כ"א. 

הפועל אילת: מנקו 19 (3-4 לשלוש, 6 ריבאונדים, 4 אסיסטים), שולדבראנד 18 (4-7 לשלוש), דבנפורט 13 (5-7 מהקו), תומפסון (2-5 מהשדה, 4-10 מהקו, 6 ריבאונדים) ובן שימול (3-10 מהשדה, 9 אסיסטים) 8 כ"א, רייס 5 (1-6 מהשדה), גריי 3.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר