ליברפול המשיכה אמש (חמישי) להוכיח כי האליפות באנגליה היא רק עניין של זמן. המייטי רדס הביסו 0:4 את לסטר סיטי בחוץ במשחק העונה של ה"בוקסינג דיי", ועשו צעד אדיר לעבר האליפות הראשונה, שקרוב לוודאי תגיע אחרי 30 שנים של בצורת.
אלופת אירופה מחזיקה כעת ביתרון של 13 נקודות על פני לסטר ו-14 נקודות מעל מנצ'סטר סיטי, אך דווקא יורגן קלופ דאג להוריד את כולם לקרקע, וכמה שיותר מהר. "יש עדיין עוד הרבה נקודות בקופה, עוד לא זכינו באליפות", צינן המנג'ר הגרמני את ההתלהבות של התקשורת, "הדבר היחיד שהשתנה זה פער הנקודות שעמד על עשר נקודות. אנחנו לא מרגישים את הלחץ ולא דיברנו על הפער פעם אחת לפני המשחק, זה פשוט לא מעניין אותנו".
"אני כבר יכול לכתוב את מה שיהיה כתוב בעיתונים: לא הייתה מעולם קבוצה בהיסטוריה של אנגליה שהובילה בהפרש כזה את הליגה ובסוף הפסידה את האליפות. זה נשמע שלילי ולא נחמד, אז למה בכלל לדבר על זה ולחשוב על תרחיש שכזה...".
על 90 הדקות מול השנייה בטבלה ערב במחזור, הרחיב קלופ: "היינו מרוכזים כל המשחק, והיינו מאורגנים בצורה נהדרת בכל דקות המשחק. חסמנו כמעט כל בעיטה של לסטר לעבר השער שלנו. סיימנו משחק טוב ואיכותי נגד קבוצת כדורגל טובה מאוד. היינו חייבים לשחק ברמה כזו גבוהה כדי להביא את התוצאות. אם לא היינו טובים, פשוט היינו מפסידים. עכשיו אנחנו מרוכזים רק במשחקים הבאים".
ליברפול חוגגת על חשבון לסטר. הצלחת מתקרבת // צילום: אי-פי
אלכסנדר ארנולד שנבחר לאיש המשחק בזכות כיבוש ושני בישולים לרוברט פירמינו , הרשה לעצמו להחמיא לקבוצה שלו: "אני חושב שזו הייתה הופעה יוצאת דופן במיוחד אחרי שחזרנו מאליפות העולם. חזרנו אחרי טיסה ארוכה, אז בהחלט אפשר לומר שזאת ההופעה הכי טובה שלנו העונה".
ג'ורדן הנדרסון החמיא לאיש המשחק בן ה-21: "טרנט אלכסנדר ארנולד היה מדהים. כולם כל הזמן מדברים על המסירות הנפלאות שלו. אני חושב שזה היה ניצחון קבוצתי וכולם ראו את זה על המגרש. רצינו גם להילחם עבור השחקנים הפצועים שלא יכלו לשחק היום, וזה פשוט הישג מיוחד. נלחמנו חזק עד הסוף וזה רק מראה איזה כישרון יש לנו וכמה עבודה אנחנו משקיעים".