אושר בב"ש: "בתקופות כאלה צריך לנצח"

לחץ גדול השתחרר בקבוצה מבירת הנגב שחיברה ניצחון שני רצוף אחרי תקופה שהוגדרה על ידי המאמן ברק בכר כ"משבר"

צילום: עודד קרני // שחקני ב"ש חוגגים, אמש בנתניה

בהפועל ב"ש נשמו לרווחה אחרי הניצחון אמש 1-0 על הפועל חדרה. העובדה כי הקבוצה מבירת הנגב חיברה ניצחון שני רצוף אחרי תקופה שהוגדרה על ידי המאמן ברק בכר כ"משבר", שחררה הרבה לחץ במועדון. "בתקופות כאלה צריך לנצח" אמרו בב"ש והוסיפו: "היה חסר ביטחון לשחקנים. שני הניצחונות עזרו כדי לרומם את מצב הרוח. עדיף לנצח בשיניים מאשר להפסיד ולתת לכדור השלג להמשיך להתגלגל".

כל שחקני הקבוצה זכו למחמאות על משחק ההגנה ועל כך שב"ש סימה משחק ללא ספיגה על אף חסרונם של מספר שחקנים מפתח בחוליה האחורית. לואי טאהא, מיגל ויטור, שון גולדברג ועמית ביטון ישבו ביציע וצפו באור דדיה הצעיר מקבל את חולצת ההרכב, את המגן בן ביטון משחק כבלם בעוד הקשר דוד קלטינס הוסט גם הוא למרכז ההגנה. "הוכח שלא משנה מי משחק אלה איך משחקים" הסבירו בב"ש והוסיפו: "משחק ההגנה הקבוצתי ניצח לנו בסופו של דבר את המשחק". יחד עם זאת, בבירת הנגב הבהירו כי יש עוד הרבה עבודה בעיקר בחלק הקדמי. 

הקשר עדן שמיר זכה לשבחים על העובדה כי שיחק עם חבישה מיוחדת, סכר לפגיעת הראש שלו במשחק מול בית''ר ירושלים. "אני מוכן לעבור את זה כל שבוע בשביל שלוש נקודות" אמר הקשר המוערך שהוסיף: "כל אחד צריך להקריב את עצמו בשביל הקבוצה ואני בטוח שכל שחקן היה עושה את זה". עוד הוסיף שמיר: "זאת תקופה פחות טובה וידענו שלא יהיה קל. לפעמים צריך לדעת להקריב ולנצח בשיניים. כולנו רוצים להצליח". על האווירה במועדון בתקופה הקשה אמר הקשר: "ייאמר לזכות ההנהלה שקיבלנו גיבוי גם בתקופות הקשות". 

לקראת המשחק בשבת מול מ.ס אשדוד בב"ש יעשו ניסיון להכשיר את הבלם לואי טאהא והמגן שון גולדברג הפצועים. רק לקראת סוף השבוע ידע המאמן ברק בכר אם הם יעמדו לרשותו. הבלם עמית ביטון ישוב בהרחקה בעוד הבלם מיגל ויטור ימשיך להיעדר עקב פציעה במפשעה.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר