בלאגן גדול בהפועל חולון אחרי התבוסה הקשה אמש (ראשון) 92:60 ברוממה למכבי חיפה באחד ההפסדים הקשים והמשפילים של הסגולים בשנים האחרונות.
חיפה כבר הובילו ב-42 הפרש במהלך המשחק ואם לא הייתה מורידה את הרגל מהגז זו הייתה יכולה להיות תוצאה היסטורית. הסגולים לקחו 3 ריבאונדים בלבד בהתקפה, איבדה כדור על כל אסיסט שמסרה ורק שני שחקנים סיימו בספרות כפולות.
התצוגה הקשה גרמה לסערה גדולה והיו"ר איתן לנציאנו כתב בחשבון האינסטגרם שלו: "ביזיתם את הגופייה הסגולה שלי, זה לא יעבור בשקט. עברנו בביוב ובמקומות הכי נמוכים. תקציב שיא ולהיראות ככה? לא, לא!! לא כאן".
המאמן החדש סטפנוס דדאס שצפה במשחק מהיציע הבין כי הרבה עבודה מצפה לו כדי להחזיר את הקבוצה למסלול. ראשי ומנהלי הקבוצה ידונו כבר היום (שני) עם היווני בדרכי התגובה למשחק הנפל וישמעו ממנו כיצד הוא מתכוון להרים את השחקנים. בשבת כבר מחכה להם משחק חוץ בארנה מול הפועל ירושלים.
הרוש מתקשה ברוממה. לוח התוצאות אומר הכל // צילום: עודד קרני
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו