קשה לתאר את הטירוף באצטדיון בעפולה בסיום הניצחון של הפועל אום אל פאחם על מכבי ת"א. הקבוצה מהלאומית חזרה מפיגור של שני שערים לניצחון מדהים 2-3 מול אלופת המדינה והקבוצה שספגה רק שער אחד ב-14 משחקים בליגה. המאמן המנצח ניר ברקוביץ' קפץ בטירוף ורץ באמוק למרכז המגרש עד שנפל והודה בסיום: "נראה לי שקרעתי את השריר אבל ממש לא אכפת לי".
עוד הוסיף המאמן המנצח: "אני תמיד מאמין. היו לנו ארבעה שחקנים התקפיים. ב-2-0 התפללתי שלא ייגמר 4 או 5. עם הקהל והטירוף עשינו היסטוריה שלא הייתה בכדורגל הישראלי בעשור האחרון. זו סנסציה שידברו עליה עוד הרבה שנים בכדורגל הישראלי".
המאמן הצעיר נשאל האם האמין שינצח את מכבי ת''א ועוד במהפך כזה וירה: "ניצחנו אותם ראשונים העונה. ניצחנו את אלופת המדינה ואי אפשר להסביר את זה. יש לי פה שישה או שבעה שחקנים ששווים ליגת העל. חבורה של גברים".
על הגב שקיבל מנהלת אום אל פאחם: "מגיע לאבו שלמה ואבו לעם על ההשקעה שלהם פה. עכשיו נשב לראות את ההגרלה. בא לי לקבל את מכבי חיפה בסמי עופר, עוד לא הייתי שם".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו