"גם כשהובלנו לא היינו מספיק טובים"

בסיום ההפסד לבני יהודה (2:1), אמש באצטדיון טרנר, עשרות אוהדי ב"ש חיכו למאמן ברק בכר שזכה לליווי צמוד של מאבטחים על לרכבו • הבעלים אלונה ברקת והמנכ"ל, אסי רחמים יצאו להרגיע את הקהל הזועם

צילום: מרקו // שחקני באר שבע יורדים מהמגרש, אמש בטרנר

עשרות אוהדים המתינו אמש לשחקני הפועל ב"ש בסיום ההפסד הביתי (2-1) לבני יהודה. אלו מראות מאוד לא שיגרתיים בבירת הנגב כאשר הקהל ביקש תשובות ליכולת הלא טובה שמציגה הקבוצה. הבעלים אלונה ברקת והמנכ"ל אסי רחמים היו אלה שיצאו החוצה וניסו להרגיע את הרוחות בעוד המאמן ברק בכר לווה על ידי מספר שוטרים לרכבו. בכר אמר כי "הקהל הוא הדבר הכי טוב שיש לנו. לא היינו מספיק טובים" ובכך סיכם את המצב.

בכר ביצע אמש חמישה שינויים בהרכב אך זה לא ממש עזר. "גם כשהובלנו לא היינו מספיק טובים" הודו בב"ש והוסיפו: "יכול להיות שצריך לחשוב על שינויים בינואר. אבל קודם כל צריך להשתפר כי יש הרבה משחקים עד אז".

כבר ביום שלישי מחכה לב"ש משחק נוסף, בחוץ מול הפועל כפ"ס. הבלם לואי טאהא שלא פתח אמש יחזור ל-11 במקומו של עמית ביטון המורחק. גם החלוץ נייג'ל האסלביינק יחזור לסגל ואולי אף להרכב. מול בני יהודה האסלביינק לא היה בסגל עקב העובדה שאיחר לחזור ארצה ממשחקה של נבחרת סורינאם. הקשר ג'ימי מארין צפוי לרדת לספסל כאשר ניב זריהן אמור להחליפו. 

 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר