שלוש קבוצות כבר הבטיחו את מקומן בשמינית גמר ליגת האלופות - באיירן מינכן, פ.ס.ז' ויובנטוס - והרשימה הזאת עשויה לגדול הערב (שלישי). טוטנהאם תצטרף לאלופת גרמניה כעולה השנייה מבית ב' אם תנצח את אולימפיאקוס במה שיהיה משחק החזרה של ז'וזה מוריניו לצ'מפיונס ומשחקו הראשון מול הקהל של התרנגולים באצטדיון הביתי החדש.
"זה האצטדיון הכי טוב בעולם", קבע הפורטוגלי, שבנוסף הצהיר כי אינו זקוק לזלאטן איברהימוביץ' כל עוד יש לו את הארי קיין. "מוריניו זכה בהרבה מאוד תארים לאורך הקריירה", הגיב החלוץ האנגלי, "זה לא סוד שבשלב הזה של הקריירה גם אני רוצה תארים".
אתלטיקו מדריד זקוקה לניצחון בטורינו כדי להבטיח את עלייתה מבית ב', אך יובנטוס שכבר עלתה תרצה לנצח כדי להבטיח את ראשות הבית. הביאנקונרי יקבלו בחזרה את כריסטיאנו רונאלדו, שקיבל מנוחה בניצחון 1:3 על אטאלנטה בליגה ואוהב במיוחד להבקיע מול הקולצ'ונרוס. במשחק נוסף תארח לוקומוטיב מוסקבה את לברקוזן ויקוו להפסד של אתלטיקו.
בבית ג', מנור סולומון התאושש מפציעה וחזר לסגל של שחטאר דונייצק, שתתארח אצל מנצ'סטר סיטי. האנגלים זקוקים לנקודה בלבד, וינסו להשיג אותה ללא סרחיו אגווארו הפצוע. במשחק השני תארח אטאלנטה את דינמו זאגרב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו