כדוריד: מכבי ראשל"צ הובכה לפני הדרבי

באר שבע השיגה 25:27 בחוץ על הקבוצה מעיר היין • הפועל ראשל"צ הנחילה הפסד בכורה לחולון 25:26 • האלופה הפועל אשדוד מושלמת

צילום: איגוד הכדוריד // באר שבע מפתיעה בחוץ את מכבי ראשל"צ

מתחילת העונה, מ.כ ב"ש מרשימה, אך מתקשה לנצח משחקים. הערב (שני) המגמה הזו השתנתה, לאחר שהדרומיים הביכו את מכבי ראשל"צ בביתה - 25:27. הניצחון הזה מתוק במיוחד לאקס הצהובים, אלדר שיקלושי.

בנחלת יהודה, היריבה העירונית הפועל אירחה את מ.כ חולון, שהגיעה למחזור בלתי מנוצחת. לאחר משחק קשה מאוד, שחקניו של עידן מימון ניצחו 25:26.

במשחקים נוספים: האלופה הפועל אשדוד שמרה על 100 אחוזים הצלחה בליגה עם 30:34 בחוץ על מכבי קריית מוצקין; נס ציונה גברה 23:29 על הפועל קריית אונו; בני הרצליה - א.ס רמה"ש 34:33; ורק מכבי דימונה נותרה ללא נקודות אחרי שהפסידה בבית 31:25 לעירוני רחובות. כעת, פני הכדוריד הישראלי ליום שישי (16:00), אז ייצא לדרך הדרבי הראשון העונה של ראשל"צ.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר