צילום: באדיבות yes // בית טרגריאן יחזור למסך

בית טארגריאן: המשך אחר ל"משחקי הכס"

במקביל להכרזה על ביטול סדרת ההמשך בכיכובה של נעמי ווטס, HBO הכריזה על פרויקט חדש, שיעסוק בשורשים של בית הדרקונים • כל הפרטים

סוער ביקום של "משחקי הכס": אתמול (ג') פורסם כי הפריקוול (הסדרה המקדימה) שתוכנן ל"משחקי הכס" בכיכובה של נעמי ווטס, בוטל ולא יצא לפועל לאור חוסר שביעות רצון מהפיילוט שצולם. הידיעה כמובן גרמה לסערה בקרב המעריצים – מה שאולי מסביר את העובדה ש-HBO מיהרו להכריז על סדרה אחרת שנמצאת בפיתוח ומתרחשת גם היא ביקום של סדרת הפנטזיה המצליחה.

יוצרי "משחקי הכס" התפטרו מדיסני

• "התוכנית 'משחקי השף' מנצלת עובדים"

• אניסטון ו"חברים": "אנחנו עובדים על משהו"


סיקוול אחר בדרך. ההכרזה של HBO // צילום מסך

"בית הדרקון" ("House of the Dragon"), הוא הפרויקט החדש שינסה לשחזר את הצלחת סדרת האם "משחקי הכס", וכמו הסדרה המקורית, גם הוא מבוסס על ספר של ג'ורג' ר.ר. מרטין. הסדרה המדוברת, בהנחה שאכן יוחלט על הפקת עונה שלמה שלה, תסקור את קורותיה המוקדמים של משפחת טארגריאן, שבת המשפחה המוכרת לנו ביותר מתוכה היא כמובן דאינריז טארגריאן.

כידוע, לקראת העונה האחרונה של "משחקי הכס" דווח כי ב-HBO מפתחים לא פחות מחמש סדרות המשך שמתרחשות ביקום המוכר של הסדרה. הפיילוט הראשון נכשל, ובעתיד הקרוב נדע מה יעלה בגורלו של השני.

• "אני עצוב": אייל גולן עוקץ את אופירה

• שיתוף הפעולה הבא של סטטיק ובן-אל

• סוף סוף: קולדפליי בדרך לאלבום חדש

• כל התרבות, הרכילות והבידור - עכשיו באינסטגרם!

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו