משחק השלום בין כוכבי העבר של נבחרת ישראל לאגדות נבחרת ברזיל לא עבר ללא תקריות מביכות. על האירוע המהנה העיבו כמה פריצות של אוהדים אל כר הדשא וכמובן קריאות הבוז של הקהל הישראלי לעברו של יוסי בניון בכל נגיעה של מנהלה המקצועי של בית"ר ירושלים בכדור.
מי שיצא להגנתו של בניון הוא ערן זהבי, שמכיר היטב את ההרגשה של קריאות בוז מהקהל הביתי בסמי עופר. "כמה כדורגלנים כמו בניון עוד יש לנו?", כתב חלוץ גוואנגז'ו R&F ונבחרת ישראל בחשבון האינסטגרם שלו והוסיף: "תתבגרו ותלמדו לכבש שחקן שהביא למדינה שלנו כל כך הרבה כבוד".
אחרי המשחק התייחס בניון לקריאות נגדו ואמר: "זה בסדר, שיעודדו את נבחרת ברזיל, הם שחקנים גדולים, הם אלה שתרמו המון לכדורגל הישראלי. את אלה שלא תרמו מספיק - זה בסדר לשרוק להם, זה מובן מאליו. זה היה די צפוי מבחינתי, אני מכיר את התרבות שלנו".
היום בשעות הצהריים פרסם בניון פוסט משל עצמו וכתב: "בכל יום אני אומר תודה על כל אלה שזוכרים ורואים את הטוב. היה כיף גדול להיות חלק מהאירוע לצד החברים לנבחרת והאגדות מברזיל".
כמה שעות קודם לכן צייצה ההתאחדות לכדורגל בטוויטר: "יוסי בניון, גאים בך ומודים לך שוב על תרומתך לנבחרת ישראל ולכדורגל הישראלי. ראויים לשבח גם כל מי שבחרו לעודד ולתמוך אל מול שורקי הבוז שביקשו לפגוע בך ובאוהבי המשחק".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו