קצת יותר משבוע לפני המשחק מול מכבי ת"א, הפועל ב"ש של ברק בכר הצליחה לשמור על המקום הראשון עם 1:2 על עירוני קריית שמונה. שהר נהנה (43) מבישול נהדר של ז'וסואה, שרידן השווה זמנית (66) , אבל נייג'ל האסלביינק (86) הבטיח את הניצחון.
למרות הניצחון, ברק בכר הודה בסיום המשחק: "נכון, זה לא משחק טוב שלנו, אבל תמיד כיף לנצח. נכון שהיינו בפאניקה וכמעט הפסדנו, ולכן נצטרך לשפר את זה ונעשה את זה כמה שיותר מהר. אנחנו חייבים להציג אופי כי היה הערב סוג של פאניקה עם דקות מתות. נצטרך לשפר את זה. אם לא נשפר את כל הליקויים, אז לא מצפים לנו חיים קלים".
על זוסוואה הפורטוגלי: "הוא מביא את היכולת באימונים. הוא הראה דברים טובים אך עדיין חסר לו כושר משחק. אני שמח שהתברכנו בשחקן טוב ומוכשר. המחליפים? הם בהחלט נכנסו טוב למשחק כמו כל השנה, והפכו את התוצאה בגול בשני. יש תחרות טובה על ההרכב".
לואי טהאה: "מאוד משמח לרשום את ההופעה ה-100 שלי בליגה, אבל זה בסה"כ נתון לסטטיסטיקה ואני כבר עם הפנים למחזור הבא. ק"ש קבוצה טובה וחזקה, אנחנו ניקח רק את הנצחון וזה מה שחשוב, היה משחק לא טוב שלנו היום ואני סומך על הצוות שיעשה שיפורים לקראת המשחק הבא".
הפועל ב"ש חוגגת ניצחון דרמטי על ק"ש, הערב בטרנר // צילום: דני מרון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו