חוגג: "בית"ר צמחה מלמטה"

בפתיחת תערוכה היסטורית של המועדון שתוצג מספר חודשים בחולון, הבעלים התרגש והוסיף: "אנחנו נמצאים ברכבת הרים"

צילום: באדיבות בית"ר ירושלים // חוגג, היום בפתיחת התערוכה בחולון

הערב (רביעי) נפתחה בחולון תערוכת ״יאללה! בית״ר ירושלים: התערוכה״. שתוצג עד לסוף השנה האזרחית. בעלי הקבוצה, הצוות המקצועי והניהולי והשחקנים, הגיעו לאירוע בו נכחו גם שחקני עבר ועשרות מוזמנים. בתערוכה, שמתפרשת על שתי קומות, ניתן לראות את העבר המפואר של הקבוצה, כולל חולצות ופריטים מיוחדים (חלקים מימק״א המיתולוגי, ועוד). מדובר על תערוכה שמשלבת עבר והווה מופלאים של הקבוצה.

בעלי הקבוצה, משה חוגג, אמר: ״תחשבו על מה שקורה כאן. בניגוד להרבה דברים אחרים שאנחנו עושים, זאת לא יוזמה שלנו. כל הקרדיט לרפי וזאנה. לא תראו קבוצות אחרות שדברים כאלה קורים להם וזה לא סתם. כשהחלטתי לרכוש את ביתר הבנתי שיש לה אוהדים מקריית שמונה ועד אילת. הקבוצה צמחה מלמטה, מהשכבות החלשות וחלחלה ללבבות של כולם". 

תצוגת חולצות בית"ר לדורותיה // צילום: באדיבות בית"ר ירושלים

עוד הוסיף חוגג: ״האוהדים כל כך מסורים לה, לפעמים לטוב ולפעמים ורע. 72 השעות האחרונות סימלו את ביתר יותר מכל. מניצחון חשוב, דרך אירוע לא נעים ופתאום יש סולחה ובערב זכינו בתואר. זאת רכבת הרים, האהבה למועדון הזה זה משהו בלתי נתפס. אחרי ההפסד להפועל חיפה אמר לי אוהד שנסע מאילת עד טדי. איך מגיבים לבנאדם שבא את כל הדרך וסיים וצריך לחזור. הוא עשה את זה גם אחר כך שוב לגמר גביע הטוטו. זה פשוט מדהים. אני הייתי עובר דירה במקומו. תודה על התערוכה הזאת״.

מלמיליאן ואוחנה מככבים בתערוכה // צילום: באדיבות בית"ר ירושלים

אוצר התערוכה, רפי וזאנה אמר במהלך הטקס: ״אף פעם לא הייתי אוהד כדורגל, אבל במהלך התקופה הזאת הפכתי להיות אוהד ביתר ירושלים. כשאני גדלתי הדבר היחיד בעולם הספורט היה אלי אוחנה. ביתר היא יותר מקבוצה, אלא תרבות שלמה״. 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר