"הגול של וייסמן לא מקרי"

לאחר ניצחון וולפסברגר על מנשנגלדבאך (0:4) בשלב הבתים של הליגה האירופית, החלוץ הישראלי מקבל מחמאות

צילום: Gettyimages // וייסמן חוגג עם חבריו, אמש בגרמניה

גם בחלומות הכי וורודים שלו, שון וייסמן לא חשב שהמעבר שלו הקיץ ממכבי חיפה, מועדון נעוריו, לוולפסברגר האוסטרית יקפיץ את היכולת שלו בצורה כה משמעותית כפי שקורה מתחילת השנה. וייסמן עלה אתמול (חמישי) בהרכב האוסטרים למשחק מול מנשנגלדבאך בשלב הבתים של הליגה האירופית במשחק שנערך בגרמניה והמשיך להיות פאקטור משמעותי בקבוצה שלו.

החלוץ שערך החודש את הופעת הבכורה שלו בנבחרת ישראל, כבש את השער הראשון במשחק בדרך ל-0:4 מדהים של האוסטרים מול הקהל הגרמני ההמום. היכולת של וייסמן ושל קבוצתו כמובן קיבלה תשומת לב בתקשורת הגרמנית.

ב-"NTV" הגרמני נכתב: "וולפסברגר הייתה אמיצה, זכתה בהרבה קרבות והרשימה עם תצוגת כדורגל יפה. השער הראשון במשחק, שכבש ויסמן לא היה כל כך מפתיע. זה ה-11 שלו העונה והמשחק התשיעי ברציפות בו הוא מוצא את הרשת".

 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר