בני יהודה תצא מחר (מוצ"ש) למשחק חוץ נגד סקציה נס ציונה במטרה ולנסות להשיג ניצחון ראשון מאז המחזור הראשון. הכתומים שפתחו את העונה בניצחון דרמטי על ק"ש באצטדיון בלומפילד המחודש, סיימו בשני המחזורים האחרונים בתיקו מאופס מול מכבי ת"א ומכבי נתניה ורוצים מלבד הניצחון כמובן לכבוש שערים ולהראות את האיכויות שיש להם בחולייה הקדמית.
לקראת המשחק סגס תאמבי, שמקבל השנה דקות רבות יותר מאשתקד ממאמנו, יוסי אבוקסיס, סיפר לתקשורת על תפקידו במערך ועל הרצון להשיג 3 נקודות מול העולה החדשה.
על שני המשחקים האחרונים נגד מכבי ת"א ומכבי נתניה: "אנחנו חושבים שיכולנו לעשות יותר עם איך שהמשחקים האחרונים התפתחו אבל לא הפסדנו את המשחקים וצריכים להמשיך קדימה. אני חושב שמה שהיה חסר זה הפס האחרון לגול. אנחנו עובדים על זה באימונים ואנחנו צריכים להשתפר בהתקפה".
על ההשוואה בין הקבוצה של שנה שעברה לזו של השנה: "אני לא יכול כרגע להשוות את הקבוצה לשנה שעברה. אנחנו חודשיים ביחד עשינו משחקים טובים באירופה וגם בליגה. נשווה בין הקבוצות בסוף"
על הקרדיט שהוא מקבל מאבוקסיס: "מאז שבאתי בינואר שעבר אני מרגיש טוב, מרגיש שאני משתפר. העונה במיוחד. אני מרגיש שאני רוצה להמשיך בצורה הטובה ביותר בפן האישי ולעזור לקבוצה. הכי חשוב שנהיה טובים כקבוצה. אני מרגיש שאני יכול להיות חלק משמעותי. אני מרגיש שיש לי אחריות. כל תפקיד שיוסי ייתן לי לשחק אני אשחק ואני עושה את ה-100 אחוז שלי בכל תפקיד".
על המשחק נגד נס ציונה: "כל משחק אנחנו באים ורוצים לנצח. נראה איך המשחק יתפתח. אנחנו רוצים לחזור לנצח. יהיה משחק קשה נגד נס ציונה כי כל משחק בליגה הוא קשה ונס ציונה עשתה חיים קשים לקבוצות שהיא שיחקה נגדם".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו